Ak Parti 31 Milletvekili Aday Adayı, dün Genel Merkez&[#]8217;de 4 kişilik bir komisyonun karşısında ter döktü. Misyonu, diksiyonu, siyasi geçmişi, gelecekle ilgili düşünceleri, partisine ne katabileceği gibi birçok konuda düşüncelerini komisyona aktaran Milletvekili Aday Adayları bu hafta yeni bir komisyona daha girecekler. Ardından da Genel Merkez Zonguldak adaylarını belirleyecek.


Dün Genel Merkez&[#]8217;de mülakata giren bazı aday adayları ilk izlenimlerini Pusula&[#]8217;ya aktardılar.


İlk düşünceler şöyle:


Ahmet Duyar: Gayet güzel geçti. Zaten komisyondakiler daha önceden de bizi tanıdıkları için çok fazla kendimizi tanıtımıyla ilgili sıkıntımız olmadı. Daha öncede bu süreçlerde bulundu. O nedenle herhangi bir heyecan duymadık. Geleceğe umutla bakmak lazım. Süreç gayet güzel gidiyor. Genel Merkezimiz birçok kriterleri bir arada bulunduruyor. Çok detaylı olarak aday adaylarımızın bütün vasıflarını göz önünde bulunduruyor. Genel merkezimizin uygulamaları aday adayları ileride aday olamasa da memnun kalacaklar.


Erol Şahin: Gayet güzel geçti ve gayet ciddiye aldılar. Partiye neler katabileceğinize fırsat veriyorlar. Sorgudan ziyade kendinizi anlatıyorsunuz. Yani kimsiniz, partinize neler katabilirsiniz gibi düşüncelerinizi aktarıyorsunuz. Her şey çok olumlu geçti diyebilirim.


Aytekin Celal Kazancı: Gayet olumlu geçti bizim açımızdan. Kısa değerlendirmeler yapıyorlar. Aday adayları kendilerini tanıtıyorlar. Vücut dilinize, diksiyonunuza, siyasete bakışınıza, bölgenizle ilgili düşüncelerinize bakıyorlar. Ben heyecanlanmadım, gayet rahattım. Onlarda sempatik bir şekilde yaklaşıyorlar.


Abdülkerim Gün: Genel merkezin belirlediği kriterler doğrultusunda görüşmeler yaptık. Bana göre gayet iyi geçti. Ama onlar açısından nasıl geçti bilemiyorum.

Editör: Pusula Gazetesi