İşadamı Davut Acar ve Türkiye Kızılay Derneği Zonguldak Şube Başkanı Nihat Aygün Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Milletvekili Aday Adalığını açıkladılar Davut Acar: &[#]8220;Ankara´dan gelme, tepeden inme değilim&[#]8221; dedi. Aygün ise; &[#]8220;Bizde listede 1-2-3 yarışı yok. Hepimiz bu gidişata dur diyeceğiz&[#]8221; dedi.



İşadamı Davut Acar ve Türkiye Kızılay Derneği Zonguldak Şube Başkanı Nihat Aygün Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Milletvekili Aday Adalığını açıkladılar. Yoğun kalabalık yaşandığı aday adaylığı açıklama toplantısında MHP İl Başkanı Mustafa Korkutan, Ak Parti hükümetini eleştirerek, &[#]8220;MHP, Ak Parti&[#]8217;ye gereken dersi verecektir&[#]8221; dedi.


Zonguldak&[#]8217;ta birçok görevde bulunduğunu ifade eden Milletvekili Aday Adayı Nihat Aygün konuşmasında şunları söyledi: &[#]8220;1952 Trabzon Araklı nüfusuna kayıtlı olup, Zonguldak´ta doğup büyüdüm. Evli ve 2 çocuk babasıyım. Lise Mezunuyum. 1973 yılında Ülkü Ocakları ile tanıştım. 1975-1976 yılları arasında MHP Gençlik Kolları 2. Başkanı görevini yaptım. 1976-1980 yılları arasında MHP Gençlik Kolları Başkanı görevini yaptım. 1985&[#]8211;1990 yılları arasında Zonguldakspor yönetimlerinde görev alarak genel kaptanlığını yaptım. 1995&[#]8211;1996 yılları arası MHP Zonguldak İl Yönetim Kurulu üyeliği yaptım. 1997&[#]8211;2002 yılları arasında MHP Zonguldak İl Başkanı görevini yaptım. 2002 Yılında MHP Zonguldak Milletvekili aday adayı oldum. 2008 Yılından beri Türkiye Kızılay Derneği Zonguldak Şube Başkanı olarak görev yapmaktayım. Ama bugün Türk Kızılay Derneğinden de 2,5 aylığına izine ayrıldım.


Niçin MHP? Bugün Türkiye&[#]8217;yi bölmeye getiren bir iktidara dur demek için MHP diyoruz. MHP&[#]8217;nin mutlaka iktidara gelmesi gerekiyor. Allah&[#]8217;ın izniyle Zonguldak&[#]8217;tan milletvekili değil milletvekilleri çıkartacağız. Bizde listede 1-2-3 yarışı yok. Hep beraber çalışacağız. Hepimiz bu gidişata dur diyeceğiz.&[#]8221;


ZONGULDAK´A HİZMET ETMEYİ GÖREV BİLİYORUM


Zonguldaklı insanların ekmek parası kazanmak için başka şehirlere göç ettiğini belirten Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili Aday Adayı Davut Acar ise: &[#]8220;Yıllardır ilimizde hizmet vermekteyim. Zonguldak´ta doğdum, çocukluk ve gençlik yıllarım Zonguldak´ta geçti. Babadan gelme ticaretimde gerek esnaf olarak gerekse işadamı olarak ilimize hizmet etmeye gayret ettim. Zonguldak´ı gönülden seven bir kişi olarak ülkemizin de içinde bulunduğu sıkıntılı dönemi değerlendirdiğimizde, 12 Haziran 2011 tarihinde yapılacak olan genel seçimin milletimiz için bir dönüm noktası olduğu gerçeği ortaya çıkmaktadır. Bu gerçeklerden hareketle vatanını ve milletini seven bir fert olarak; yıllardır gönül bağı ile bağlı olduğum, manevi desteğimi hiçbir zaman esirgemediğim Milliyetçi Hareket Partisi&[#]8217;nden aday adayı olmaya karar verdim. 1970´li yıllarda yani bizim çocukluk yıllarımızda, Türkiye´nin dört bir yanından insanlar Zonguldak´a iş ve aş için gelmekteydi. O yıllarda Zonguldak için Türkiye´nin Almanya&[#]8217;sı denmekteydi. Ama bugün Zonguldak insanı aş ve iş için gurbete gitmeye başladı. Zonguldak, ekonomik ve sosyal olarak da, Türkiye ortalamasının çok çok altında kaldı. Bu zamana kadar hep halkımızın içinde olduk. Şimdi onların sesini daha güçlü duyurmak için, onları temsil etme onuruna talibim. Bölgeyi iyi tanıyor ve sorunlarını iyi biliyorum. Nelere ihtiyacımız olduğunu ve nasıl çözüleceğini iyi biliyorum. İşte bu sebeplerden dolayı, Ankara´dan gelme, tepeden inme değil, Zonguldak´a hizmet etmeyi görev bilmiş bir hemşeriniz olarak, doğup büyüdüğüm ve çok sevdiğim Zonguldak´a hizmet etmek için aday oldum&[#]8221; şeklinde konuştu.


AYGÜN VE ACAR MHP&[#]8217;YE GÜÇ VERDİ


Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Mustafa Korkutan, Nihat Aygün ve Davut Acar&[#]8217;a katılımlarından dolayı teşekkür ederek: &[#]8220;Adaylık sürecini tamamlamış durumdayız. Partimiz Nihat Aygün ve Davut Acar ile iki yeni zenginlik kazanmış durumdadır. Teşkilatlarım adına kendilerine güç verdikleri için teşekkür ediyorum. MHP bundan sonra aday adaylarının birlik ve beraberliğini tamamlayarak halk kamuoyu yoklaması ve teşkilat yoklaması sonucunda adaylık sürecini tamamlayacaktır. Adı aldatma ve kandırmaca olarak tamamlanabilecek olan, Cumhuriyetimizin bütün kazanımlarını yok eden, PKK ile iş birliği içerisinde bulunan bir aldatma ve kandırma iktidarından inşallah 12 Haziran tarihinde kurtulmuş olunacaktır&[#]8221; dedi.

Editör: Pusula Gazetesi