Bölgesel Amatör Lig heyecanı hafta sonu oynanacak olan maçlarla devam edilecek. Geçtiğimiz hafta kar nedeniyle Türkiye Futbol Federasyonu tarafından kaydırılan 19. hafta maçları, hafta sonu oynanacak.



Akyurt maçının provası yapıldı

Ligde Şampiyonluğu kovalayan Kırmızı-lacivertliler, Ankara deplasmanında Akyurt Belediyespor´la oynanacağı maçın provanı yaptı. Antrenör Resul Kumaş yönetiminde dar alanda pas çalışmasıyla başlayan antrenmanın ikinci bölümünde, tam sahada çift kale maç gerçekleştirildi. Hata yapan oyuncularını uyaran Kumaş, zaman zaman pozisyonları keserek istediği oyun sistemini oyuncularına aktardı.



Erhan Bedir ve Ercüment Yılmaz sakat

Hafta sonu oynanacak olan kritik maç öncesi forvet hattında yer alan Erhan Bedir ve Ercüment Yılmaz´ın sakatlanması teknik heyeti düşündürmeye başladı.


Ayak bileğinde sakatlığı bulunan Erhan Bedir´in tedavisi sürdürülüyor. Sakatlığı ciddi olduğu ve ağrıları olduğu öğrenilen Ercüment Yılmaz´ın durumu çekilen MR´dan sonra belli olacağı açıklandı.



Forvette Mustafa Şahintürk oynadı

Fener Sahası´nda yapılan çift kale maçta, Antrenör Resul Kumaş sakat olan Ercüment´in yerine Mustafa Şahintürk´e yer verdi. Bu sezon çok fazla maç oynamadığından hazır olmadığı gözlenen Şahintürk, çift kale maçta hafif sakatlık geçirdi.



Hurşit yedek takımda

Sincan Belediyespor maçında çıkan olaylara karıştığı gerekçesiyle AFDK tarafından 2 maç ceza alan ve Bartınspor maçıyla cezası dolan Hurşit Velioğlu, Akyurt Belediyespor maçında takımdaki yerini alabilecek. Başarılı defans oyuncu, dün yapılan çift kale maçta yedek takımda yer aldı ve başarılı performansıyla dikkat çekti.


Editör: Pusula Gazetesi