Kuveyt Türk, Zonguldak TSO ile gerçekleştirdiği kredi protokolü ile odanın tüm kayıtlı üyelerine uygun koşullar altında bankacılık hizmeti vermeye başladı. Bu anlaşma ile KOBİ´lerin finansmana daha kolay şekilde ulaşmaları hedefleniyor. İşbirliği protokolü imza törenine; Zonguldak TSO Başkanı Salih Demir, Kuveyt Türk Marmara Bölge Müdürü Kadir Alpay, Kuveyt Türk Bireysel ve İşletme Bankacılığı Pazarlama Müdürü Okan Acar ve Zonguldak Şube Müdürü Hıdır Öcal katıldı. Zonguldak TSO Başkanı Salih Demir, &[#]8220;Zonguldak´ta Kuveyt Türk Katılım Bankası bir şube açtı. Şube müdürümüz bizi ziyarete geldiğinde Ticaret Odası üyeleriyle çalışmak istediklerini, uygun şekilde kredi vereceklerini ve bizimle çalıştıkları taktirde daha iyi koşullar sağlayacaklarını ifade ettiler. Bizde bu gün bir protokol hazırlayarak bu işi protokole döktük. Bazı yatırımcılarımız bazı bankalardan şu anki mevcut bankalardan para yatırmaktan veya faiz adı altında para almaktan çekiniyorlar. Bu çekinen arkadaşlarımızın da burada rahat çalışacaklarına inanıyorum&[#]8221; dedi.
Tüm Türkiye genelinde uygulamaya soktukları bu özel işbirliği çalışmalarının KOBİ´lere bazı avantajlar sağladığını belirten Kuveyt Türk Marmara Bölge Müdürü Kadir Alpay da, &[#]8220;Kuveyt Türk olarak hayata geçirdiğimiz hizmet kalitesi prensipleri ile müşterilerime her zaman en iyi hizmeti sunmaya çalışıyoruz. İmzaladığımız protokoller ile vereceğimiz hizmet de bunun bir göstergesi olacak&[#]8221; diye konuştu.
Konuşmaların ardından protokol imzalandı. Kuveyt Türk Marmara Bölge Müdürü Kadir Alpay, TSO Başkanı Demir´e hediye takdim etti.
Editör: Pusula Gazetesi