Faber-Castell´in Türkiye ortağı Adel Kalemcilik satış ve pazarlama ekibi, Amasra Kirazlar Otel´de yeni ürünlerini tanıtmak için stant açtı. Açılan stantlarda aralarında kalem, çanta, resim dosyaları ve çeşitli oyuncakların da bulunduğu çok sayıda kırtasiye malzemesi sergilendi. Bartın ve Amasra ile çevre il ve ilçelerden çok sayıda kırtasiyecinin ziyaret ettiği etkinlikte ilgili gazetemize bilgiler veren Adel Kalemcilik, Satış-Pazarlama Müfettişi Ayhan Kınaş, &8220;Biz Faber Castell olarak bölge bayilerimizi hem destekçileri olarak hem de burada perakendecilerimize iyi bir hizmet verebilmek için elimizden gelen çabayı sarf ediyoruz. Yeni ürünlerimizi tanıtıyoruz&8221; dedi.



Bayileri buluşturan etkinlik


Ayhan Kınaş &8220;Ürünlerimiz hakkında genel bilgiler veriyoruz. Buradaki maksadımız, bayilerimizin perakendecilere olan ilgi ve alakalarıdır. Perakendecilerin bizlerden olan talepleri doğrultusunda çalışmalar yapıyor, görüş ve düşüncelerini alıyoruz. En büyük amacımız kaliteli hizmet, kaliteli ürün vermek. Bunları da müşterilerimize en güzel şekilde sunduğumuzu düşünüyoruz. Bayilerin ve perakendecilerin ilgilisi çok iyi durumda. Türkiye genelinde bayilerimizin ilgisi büyük. Bartın&8217;da da Ceylan Kırtasiye&8217;nin Sahibi Hakan Ceylan&8217;la çalışıyoruz.&8221;şeklinde konuştu.



Adel, kırtasiye sektörünün liderlerindendir


Organizasyona destek veren Ceylan Kırtasiye&8217;nin Sahibi Hakan Ceylan, &8220;Adel, Anadolu Grubuna ait Almanlarla işbirliği içinde olan ve Faber Castell ürünlerini satan bir şirketimizdir. Bartın&8217;da da 4. tanıtımı yaparak bu işi geleneksel hale getirdi. Adel, kırtasiye sektörünün liderlerindendir. Bu yıl 250. yılını kutluyor. Buraya gelerek perakendeci arkadaşlara yeni dönemdeki okul araç gereçlerini tanıtıyorlar. Bizde Batı Karadeniz kırtasiyecileri olarak Adel&8217;in yeni Faber Castell ürünlerini tanımak ve tanıtmak için burada toplandık&8221; dedi.



Sektör gelişerek güçleniyor


Hakan Ceylan &8220;Önümüzdeki yıllarda da bu organizasyonlarımız daha kapsamlı bir şekilde devam edecektir. Kırtasiye sektörü her geçen gün gelişerek güçleniyor ve büyüyor&8221; ifadesini kullandı. Düzenlenen kırtasiye fuarı kapsamında &8220;Şark gülü, Uyar Saraciye (Nike çanta), Gıpta Konfeksiyon, Derya Büro Noki, Halsa Apka, Birleşik Basın Yayın, Sel-Sa-Ha&8221; isimli firmalar da Amastris Otel&8217;de stant açarak ürünlerini sergiledi.

Editör: Pusula Gazetesi