Türkiye Futbol Federasyonu herkes için futbol kapsamında Yayla İlköğretim Okulu Bahçesinde tecrübeli antrenör Yılmaz Yavuz nezaretinde kız ve erkek öğrenciler yapılan teknik antrenmanın ardından çift kale maçında öğrenciler birbirleri ile kıyasıya mücadele ederek hem hoşça vakit geçirdiler, hem de futbolu sevmeleri ilgi gördü.
Futbol Federasyonu Zonguldak FTEM-HİFM Antrenörü Yılmaz Yavuz ise, &[#]8220;Bizim burada öncelikli amacımız Yayla İlköğretim Okulunda eğitim gören öğrencilerimize futbolu sevdirmek. İçlerinde kabiliyetli ve yetenekli oyuncuları tespit etmek en büyük amacımız. İlimizde ve bölgemizde tüm çocuklarımızı spora teşvik edip hareketli ve sağlıklı bir toplum yaratmak istiyoruz. Antrenmanlarımız her hafta sonu okul bahçesinde devam edecektir. Bizim bu çalışmalarımıza destek veren Okul Yöneticilerine de teşekkür etmek istiyorum&[#]8221; dedi.
Yayla İlköğretim Okulu Öğretmeni ve aynı zamanda futbol Yöneticisi olan İsmail Hasdemir çalışmalar hakkında şu açıklamayı yaptı:
&[#]8220;Futbol Federasyonu tarafından güzel bir organizasyon altında düzenlenen böyle bir etkinlikte öğrencilerimize sporu sevdirmek için çalışma başlatan antrenör Yılmaz Yavuz hocamıza yardımcı ve destek olmak istiyoruz. Özellikle öğrenci velilerimiz çocuklarını böyle bir etkinliğe teşvik etmeleri en büyük arzumuz ve isteğimizdir. Sporun öğrenciler üzerinde olumlu etkilerini yansıtarak sağlıklı nesiller yaratmak istiyoruz.&[#]8221;
Editör: Pusula Gazetesi