DemirPark Alışveriş ve Yaşam Merkezi kuruluşunun 2. Yıldönümü nedeniyle kokteyl düzenlendi. Zonguldak Ticaret Sanayi Odası&[#]8217;nda düzenlenen kokteyle, Vali Yardımcıları Cemalettin Özdemir ve Fethi Özdemir, Cumhuriyet Başsavcısı Hüseyin Özbakır, Ticaret Sanayi Odası Başkanı Salih Demir ve eşi Şengül Demir, Demir şirketler grubu Yönetim Kurulu Üyesi Hacı Demir, Demir şirketler grubu Yönetim Kurulu Üyesi Seyfi Demir, Demir şirketler grubu Yönetim Kurulu Üyesi Metin Demir ve eşi Sanem Demir, Demir Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Harun Demir, Zonguldak Belediye Başkan Vekili Muharrem Akdemir, Çaycuma Belediye Başkanı Mithat Gülşen, Çatalağzı Belediye Başkanı Mehmet Alim, Bakacakkadı Belediye Başkanı Muhammet Albuz, Çates Müdürü Muzaffer Gençoğlu, Esnaf Odaları Birliği Başkanı Muharrem Çoşkun, İl Sağlık Müdürü Rüstem Albayrak, Ak Parti Milletvekili Aday Adayı Nurcan Abay ve eşi Necmi Abay, TSO Başkan Vekili Şenol Altuntaş, Ak Parti Milletvekili Aday Adayı Arslan Keleş, Ak Parti Belediye Meclis Üyeleri, CHP Belediye Meclis Üyeleri, Emniyet Genel Müdür Yardımcıları, İşadamları, Milli Eğitim Müdürü Demirpark Genel Müdürü Celalettin Karabeyer ve DemirPark Yönetimi çalışanları, Kızılay Kadın Kolları Başkanı Arife Dereli, daire Müdürleri, sivil toplum örgütü temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı.


KARABEYER: DEMİRPARK GÜZEL ETKİNLİKLERE İMZA ATTI
Gecenin açılış konuşmasını Demir Park AVM Müdürü Celalettin Karabeyer yaptı. Demir parkın 2. yaşını kutlayarak Demir Madencilik sahiplerine teşekkür eden Karabeyer sözlerini şöyle sürdürdü: &[#]8220;Demirpark AVM 2009 yılının Mart ayında kapılarını siz değerli misafirleri için açtı. Demirpark 2 yıldır güzel etkinliklere imza atmıştır. Elbetti ki bu günlere gelirken hedeflerimiz oldu, ihtiyaçlarımız oldu. Bizden desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen Demir Madenciliğe teşekkürlerimi sunuyorum.


Şu an Demirpark AVM&[#]8217;de 69 tane kiracımız var. Sizlerin alış verişin keyfini, eğlenceyi bir arada yaşatmanın, kültürel faaliyetleri gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Ben ayrıca Demirpark AVM&[#]8217;nin yöneticilerine çok teşekkür ediyorum. Onların sayesinde hep güzel çalışmalara imza atıyoruz&[#]8221; dedi.


METİN DEMİR: BU AKŞAMKİ KUTLAMAYI HEPİMİZ HAK ETTİK


Demir Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi, Ak Parti Zonguldak Belediye Meclis Üyesi İşadamı Metin Demir katılan herkese teşekkür ederek: &[#]8220;Demirpark, Demir Ailesinin Zonguldak&[#]8217;ın geleceğine olan inancı ve vizyonun simgesidir. Demirpark yatırımı madenci çocuklarının Zonguldak&[#]8217;a sevgisidir. Demirpark&[#]8217;ın başarısı doğru proje, disiplinli ve doğru çalışmanın her zaman her yerde başarıya getireceğinin ispatıdır. Demirpark&[#]8217;ın başarısı Zonguldaklıların daha çağdaş, daha kaliteli bir yaşam özleminin ispatıdır. Demirpark&[#]8217;ın başarısı Zonguldaklının en iyiyi hak ettiğinin ispatıdır. Demirpark&[#]8217;ın henüz ikinci yılında bu noktaya gelmiş olması, Zonguldaklıların yani hepimizin başarısıdır. Bu akşamki kutlamayı hepimiz hak ettik&[#]8221; dedi.


Vali Yardımcısı Fethi Özdemir ise, Demirpark AVM&[#]8217;nin ikinci yılını kutladı ve çalışmalarında başarılar diledi.
Konuşmaların ardından hizmetlerinden dolayı Vali Yardımcısı Fethi Özdemir Ahmet Erdoğan&[#]8217;a plaket verdi. Daha sonra DemirPark AVM&[#]8217;de atılan havai fişek gösterileri geceye renk kattı. Kokteyl ise geç saatlere kadar müzik eşliğinde devam etti.

Editör: Pusula Gazetesi