Zonguldak Kur´an Kursları tarafından Müftülük hizmet binası inşaatına katkı için kermes düzenlendi. Kermesin açılışına, Zonguldak Vali Yardımcısı Mehmet Öksüz, Zonguldak Müftüsü Selami Emen, Müftü yardımcıları ve vatandaşlar katıldı. Kermesin açılış konuşmasını yapan Müftü Selami Emen, &[#]8220;15-30 Mart arasında burası açık kalacak. Ben herkese katkı sağladıkları için teşekkür ediyorum. Arkadaşlarımız canı gönülden katkı sağlamak amacıyla buraya geldiler. Bu kermesten gelecek gelirler hizmet binamızın bir an önce yapılıp hizmete açılması için harcanacak. Ramazan ayından önce hizmet binamıza geçmeyi planlıyoruz&[#]8221; dedi.
Zonguldak Vali Yardımcısı Mehmet Öksüz de, &[#]8220;Bu kermesin amacı şuan inşaatı sürmekte olan hizmet binasının tamamlanması için düzenlendi. Bu inşaatın tamamlanması ile birlikte hizmetin daha başarılı şekilde yürütülmesi mümkün olacaktır. Amaç daha iyi hizmettir. Vatandaşlarımızın çeşitli sorunlarda daha iyi imkanlarda daha uygun yanıtlar vermektir. Kermesin düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür diyorum&[#]8221; diye konuştu.
Ardından vali Yardımcısı Mehmet Öksüz ve Müftü Selami Emen açılış kurdelesini birlikte kesti. Ardından kermes gezilerek yardımda bulunuldu.
Editör: Pusula Gazetesi