AK Parti binasında açıklama yapan Prof. Dr. Suat Hayri Uğurbaş milletvekili aday adaylığını açıklayarak dosyasını AK Parti Zonguldak İl Başkanı Hamdi Uçar&[#]8217;a teslim etti.
Prof. Dr. Suat Hayri Uğurbaş, Zonguldak&[#]8217;ta yaptığı çalışmaları ve iş hayatıyla alakalı bilgiler vererek, AK Parti&[#]8217;den milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı. Prof. Dr. Suat Hayri Uğurbaş, &[#]8220;AK Parti üzerinde vesayet olmayan bir partidir. Yolunu millet çizmiştir. Bu yol önümüzdeki dönemde de daha geniş bir katılımla kol kola engelleri aşarak daha ileriye gideceğimiz bir yol olmalıdır. Bu yolda bizler gibi bilimle uğraşan insanlar da bir katre bile olsa katkılarını esirgeyemezler. İnançla çıkılan bu yolun ülkemizin aydınlık geleceğine ulaşması için görevimizi tam yapacağız. Burası demokrat, ülke sevdalısı, aile bağlısı, yapıcı ve uzlaşmacı bir çatı için buluşma yeridir. Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan&[#]8217;ın önderliğinde AK Parti çatısı altında hizmetlerin çıtasını daha da yükselteceğiz. Bir vatandaş olarak bugün sağlık, eğitim, ulaşım ve dış politika alanlarındaki gelişmeleri bir çırpıda sayabiliyoruz. Bölgemizde büyük yoğunluktaki SSK&[#]8217;lı nüfusun 2004 yılından itibaren üniversite hastanemizin faaliyetlerinden direkt olarak faydalanabilmesi, her öğrenciye okul kitaplarının ücretsiz olarak ulaştırılması, çalışmaların devam etmesine rağmen karayolu mesafemizin kısalması artık alıştığımız değişimlerdir. Dış politikadaki kararlı duruş halkımızı gururlandırmaktadır. Birlikte hareket bereket getirecektir. Üç il ve üç üniversite çıkaran Büyük Zonguldak&[#]8217;ın yeniden cazibe merkezi olması için var gücümüzle çalışacağız&[#]8220; dedi.
Daha sonra Prof. Dr. Suat Hayri Uğurbaş, aday adayı dosyasını AK Parti Zonguldak İl Başkanı Hamdi Uçar&[#]8217;a teslim etti. AK Parti Zonguldak İl Başkanı Hamdi Uçar ise &[#]8220;14 Mart tıp bayramı olması sebebiyle anlamlı bir günde dosyasını bize teslim ediyor. Tıp camiasına hayırlı olmasını diliyorum. Tıp açısından verdiği çalışma hizmetleri herkes biliyor. 2011 yılı seçimlerinde resmi olarak aday adayı olduğunu söyleyerek dosyasını bize teslim etti. Kendisine bu yolda başarılar diliyorum&[#]8221; dedi.
Editör: Pusula Gazetesi