AK Parti Zonguldak Milletvekili Fazlı Erdoğan, ´´İktidarımızın ülke genelinde yaptığı hizmetlerde, bölgemizde de geri kalmadık´´ dedi.
Erdoğan, düzenlediği basın toplantısında, ülke genelinde partilerinin bir çok ilde mevcut belediye başkanlarını yeniden aday göstermediğini anımsattı.
Genel merkezlerinin aldığı karar doğrultusunda Ereğli Belediye Başkanı Murat Sesli´nin ise yeniden aday gösterildiğini anlatan Erdoğan, şöyle dedi:
´´Bundan sonra yapacağımız çalışmalarla Sesli´yi yeniden belediye başkanı seçtirip, tabelalarda yazan ´Avrupa Kenti´nin gerçekte olmasını sağlayacağız. Hizmetlere devam edilecek, ihaleler şeffaf olacaktır. İktidarımızın ülke genelinde yaptığı hizmetlerde, bölgemizde de geride kalmadık.´´
Sesli de adaylık süresince diğer aday adayları ile demokratik yarış ortaya koyduklarını belirterek, şöyle konuştu:
´´Birileri bizim kavga etmemizi, didişmemizi istedi. Ancak birlik, beraberliğin, sevgi ve saygının tükenmediği ortamda bir arada olduk. Aday adayları birbirinin aleyhinde konuşmadan bugüne geldik. İnşallah aynı olgunluğu seçim sürecinde de el ele vererek geçireceğiz.
Gülüç Belde Belediye Başkanı Aydın Güngör de önümüzdeki dönem beldelerinde yapacakları icraatlarla ilgili bilgiler verdi.
Editör: Pusula Gazetesi