8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Çaycuma Ak Parti Kadın Kolları tarafından dayanışma yemeği düzenledi. Yemeğe Çaycuma Belediye Başkanı Mithat Gülşen, Filyos Belediye Başkanı Ömer Ünal, AK Parti İlçe Başkanı Bünyamin Bostancı ve Milletvekili Aday Adayı Ahmet Çolakoğlu eşleri ile birlikte katıldılar.


Kadınların öneminin kimsenin küçümseyemeyeceğini vurgulayan İlçe Başkanı Bünyamin Bostancı; &[#]8220;Seçimlerde kadınlarımız sayesinde çok oy kazandığımızı biliyoruz. Kadınların gönlüne girip ikna etmek bizim esasımızdır. Seçimlerde çoğu kadınlar eşlerini bile yönlendirebiliyorlar&[#]8221; diye konuştu.


Eski İlçe Başkanı Milletvekili Aday Adayı Ahmet Çolakoğlu; &[#]8220; Kadınlara ne kadar önem verdiğimiz bu topraklara Anadolu isminin verilmesinden çok iyi anlaşılıyor. Tüm seçilerde ev ev gezen aktif çalışan bizim kadınlarımız. Ak Partide bu önemi anlayıp en fazla kadına değer veren teşkilat olmuştur. Başbakanımızda tüm birimlerde kadınların yer almasını istemiştir&[#]8221; dedi.


AK Parti Kadın Kolları Başkanı Nurcan Köktürk ise Cumhuriyetin temellerinin atılmasında Türk kadının önemli rolü olduğunu belirterek; &[#]8220;AK Parti kadın haklarında ilerleme sağlanmasını, kadınların ülke kalkınmasında yer almasını vazgeçilmez ilke saymaktadır&[#]8221; şeklinde konuştu.


Har zaman kadınlar sayesinde belirli makamlara geldiklerini anlatan Çaycuma Belediye Başkanı Mithat Gülşen ise; &[#]8220;Eşlerimizin bize vermiş oldukları destekleri çok iyi biliyoruz. Bu koltuklarda onların sayesinde oturuyoruz. Önümüzdeki seçimlerde partimiz yine iktidar olsa da seçimin garantisi yok. Ülkemizin Ak Parti&[#]8217;ye Recep Tayip Erdoğan&[#]8217;a ihtiyacı var. Her bölgeden az ve çok kadın aday gösterilecek. Demokrasi ve eşitlik olarak kadına önem veren bir parti olmanın mutluluğunu yaşıyoruz&[#]8221; diye konuştu.


Filyos Belediye Başkanı Ömer Ünal ise kadınlara önem veren bir partinin mensubu olmaktan gurur duyduklarını söyledi. Ünal; &[#]8220; Önümüzdeki seçim Çaycuma olarak bir sınav anlamına geliyor. Ahmet Çolakoğlu&[#]8217;nu iyi bir sıraya koyma çabamız olmalıdır. İnşallah Çaycuma olarak bu sınavı geçip Çolakoğlu&[#]8217;nu milletvekili yaparız&[#]8221; dedi.


Ak Partili kadınlar canlı müzik eşliğinde geç saatlere kadar eğlendiler.

Editör: Pusula Gazetesi