AK Parti Genel Merkezi tarafından Batı Karadeniz Sandık Müşahitleri Toplantısı düzenlendi. Zonguldak Belediye Nikah Salonu&8217;nda düzenlenen toplantıya AK Parti Zonguldak Milletvekili Fazlı Erdoğan, AK Parti İl Başkanı Hamdi Uçar, Zonguldak Belediye Başkanı Secaattin Gonca, Sakarya, Bolu, Düzce, Bartın, Zonguldak ve Karabük&8217;ten gelen partililer katıldı. Toplantıda konuşmacı olarak, Genel Merkez Gençlik Kolları M.K.Y.K Üyeleri Ayşe Kaplan, Esra Arslan, Rıdvan Özdemir, Mustafa Kurt yer aldı.
Toplantıda konuşma yapan AK Parti Zonguldak Milletvekili Fazlı Erdoğan, ihmalkarlara asla fırsat vermeyeceklerini söyledi. Erdoğan, &8220;Biz hazır yiyici bir Zonguldak istemiyoruz. İhmalkarlara asla fırsat yok. Zonguldak&8217;ın sosyal yapısı bellidir. Toplumu kucaklayın, toplumu sevin&8221; diye konuştu.
AK Parti Zonguldak Gençlik Kolları Başkanı Murat Kulaç ise yaptığı konuşmasında, gençlik kolları olarak aldıkları her sorumluluğu yerine getirmeye çalıştıklarını ifade etti. Kulaç, gençlik kolları olarak toplantıya destek verenlere teşekkür ederken alacakları her sorumluluğu yine yerine getirmeye çalışacaklarını dile getirdi. Kulaç şöyle konuştu: &8220;AK Parti Zonguldak Gençlik Kolları olarak bizlere böyle bir organizasyonun ev sahipliğini yapmayı layık gören genel merkezimize teşekkür ediyorum. Bizler gençlik kolları olarak her sorumluluğun altından layıkıyla kalktığımız gibi, bu sorumluluğu da en güzel şekilde yerine getirmeye çalıştık. Türkiye&8217;nin 81 vilayetine de yakışacak belediye başkanı AK Parti belediye başkanıdır. Bizler Zonguldak Gençlik Kolları olarak Zonguldak&8217;ın tekrar AK Parti&8217;de kalması için üzerimize düşen bütün sorumlulukları fazlasıyla yerine getireceğiz. Bu organizasyonda bize desteğini esirgemeyen herkese teşekkür ediyorum.&8221;
Editör: Pusula Gazetesi