Kdz. Ereğli Beşiktaş Taraftarları Derneği Başkanı Tarkan Adik ve yönetim kurulu üyeleri 2001 yılından bu yana Ereğli&[#]8217;de faaliyet gösteren 20&[#]8217;si fiziksel, 150&[#]8217;si zihinsel özürlü olmak üzere 170 çocuğun eğitim gördüğü Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezini ziyaret etti.
Öğrencileri dağıttıkları Beşiktaş atkısı ve şapkasıyla mutlu eden Başkan Adik ve yöneticiler bir süre Merkez Müdürü, Fizyoterapist Ayşe Taraman Karagüzel ve merkez öğretmenleriyle sohbet etti. Her biri Beşiktaş atkı ve şapkasını alan ve mutlulukları gözlerinden okunan öğrenciler bu ziyaretten oldukça mutlu olurken, tüm eğitimciler böylesi bir ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirdi.
Kdz. Ereğli Beşiktaş Taraftarları Derneği Başkanı Tarkan Adik, ziyareti gerçekleştirdiklerinden dolayı mutlu olduklarını belirterek, &[#]8220;Bu ziyarette ben ve arkadaşlarım çok farklı duygular yaşadık. Buradaki kardeşlerimizi bizlerden ayrı düşünemeyiz. Sadece bu ziyaret ile değil, onların her zaman yanında olacağız. İlk fırsatta öğrenci kardeşlerimizi derneğimizde de ağırlamak istiyoruz. Eğitim alanında tüm özverileriyle öğrenci kardeşlerimizi eğitim veren tüm eğitimcilere de şükranlarımızı sunuyoruz&[#]8221; diye konuştu.
Editör: Pusula Gazetesi