Açılışa, Zonguldak Vali Yardımcısı Cemalettin Özdemir, Zonguldak Belediye Başkanı İsmail Eşref, Zonguldak Emniyet Müdürü Metin Seyfi Sazak, Demir Madencilik Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi ve Ak Parti Belediye Meclis Üyesi Metin Demir, Tekzen Yönetim Kurulu Üyesi ve Tekzen Yönetim Kurulu Başkanı Murat Gigin, Tekzen Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Şener Bilge, Tekzen yöneticileri ve çok sayıda davetli katıldı.


Açılışta, Zonguldak Valisi Cemalettin Özdemir, Zonguldak Belediye Başkanı İsmail Eşref, Zonguldak Emniyet Müdürü Metin Seyfi Sazak, Demir Madencilik Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi ve Ak Parti Belediye Meclis Üyesi Metin Demir ve diğer davetliler tarafından kurdele kesildi.


Daha sonda açılışta konuşma yapan Tekzen Yönetim Kurulu Üyesi ve Tekzen Yönetim Kurulu Başkanı Murat Gigin, &[#]8220;Tekzen&[#]8217;in 31 mağazasını Zonguldak&[#]8217;ta açıyoruz. Teksen inşallah her ilimizde açılacak. Burada bizlere imkan tanıyan herkese teşekkür ediyoruz. Yüzde 100 yerli yapı marketiyiz. İnşallah hayırlısı olur&[#]8221; dedi. Ardından konuşma yapan Zonguldak Vali Yardımcısı Cemalettin Özdemir ise &[#]8220;Kendilerini kutluyorum. İnşallah Zonguldak için hayırlısı olur. Çalışmalarında başarılar diliyorum&[#]8221; dedi.


Türkiye&[#]8217;nin ilk ve yerli yapı marketi Tekzen, Türkiye&[#]8217;nin dört bir yanında, tam gaz mağaza açmaya devam ediyor. Geçtiğimiz hafta sonu, Doğu Anadolu&[#]8217;nun bereketli topraklarından biri olan Elazığ&[#]8217;da mağaza açan Tezken, şimdi de Batı Karadeniz&[#]8217;in incisi Zonguldak&[#]8217;ta müşterilerine ulaşıyor. Yaklaşık 3000 metrekarelik bir alanda müşterilerine hizmet verecek. Tezken, ayrıca her mağaza açılışında olduğu gibi Zonguldak mağaza açılışında da bölgedeki TEMA Temsilcilerini ağırlayarak &[#]8216;Yüzde yüz eğitime destek&[#]8217; projesi kapsamında mağaza açtığı illerin köy okullarına destek olan Tezken, TEMA ile ilgili çalışmalarıyla da çevreye ve doğaya karşı sorumlulukları arttırmayı hedefliyor. Türkiye genelinde 31 ilde Express mağazalarıyla birlikte toplamda 67 mağazaya ulaşan Tekzen&[#]8217;in Zonguldak&[#]8217;tan sonraki notasının Denizli ve Adana olduğu belirtildi.

Daha sonra açılışa katılan davetliler Tezken mağazasını gezdi.
Editör: Pusula Gazetesi