Zonguldak&[#]8217;ta düzenlenen kros müsabakalarında il birinciliğini elde ederek Türkiye şampiyonasının bölge ayağında il&[#]8217;i temsil edecek olan Kasımlı İlköğretim Okulu kros takımı Alaplı Kaymakamı Aydın Memük&[#]8217;ü ziyaret etti.
Alaplı Kasımlı İlköğretim Okulu Müdürü Erdal Yılmaz, Müdür Yardımcısı Bahattin Duman ile birlikte Alaplı Kaymakamı Aydın Memük&[#]8217;ü ziyaret eden yıldız kızlar ve küçük kızlar kros takımı Kaymakam Memük&[#]8217;e çiçek takdim etti.
Ziyarette konuşan Alaplı Kaymakamı Aydın Memük, &[#]8220;Alaplı Kasımlı İlköğretim Okulu kros takımımız il müsabakalarında birinciliği elde ederek Türkiye şampiyonası bölge ayağı müsabakalarına katılacaklar, ben kendilerini kutluyorum. Öğrencilerimizin hem kros&[#]8217;ta, hem de derslerinde başarılı olduğunu öğrendim. Bu vesile ile öğrencilerimizin velilerine ve öğretmenlerine teşekkür ediyorum. İnşallah ilimizi Kayseri&[#]8217;deki bölge şampiyonasından en iyi şekilde temsil edeceklerdir&[#]8221; diye konuştu.
Alaplı Kasımlı İlköğretim Okulu Müdürü Erdal Yılmaz, ise &[#]8220;Alaplı Kasımlı İlköğretim Okulu yıldız kızlar ve küçük kızlar kros takımlarımız il birincisi olarak Türkiye Şampiyonası bölge ayağı için Kayseri iline gidecekler, iki takım halinde inşallah Zonguldak&[#]8217;ımızı başarı ile temsil edeceğiz. Hedefimiz bölge şampiyonasında ilk üçe girerek Türkiye şampiyonasına katılmak inşallah başarılı oluruz&[#]8221; diye konuştu.
Editör: Pusula Gazetesi