CHP Çaycuma İlçe Başkanı Şeref Köktürk ve yönetim kurulu üyeleri ZKÜ Çaycuma Meslek Yüksek Okulu Müdürlüğü&[#]8217;ne atanan Hikmet Yazıcı&[#]8217;yı ziyaret ettiler.


Siyasi partilerin okuldaki faaliyetlere önem verdiklerini belirten İlçe Başkanı Şeref Köktürk; &[#]8220; Üniversitemizin büyümesi ve gelişmesini istiyoruz. Sizinde azminizi takdir ediyoruz. Bu heyecanla çalıştığınız takdirde buda birçok yenilik gerçekleştireceğine inanıyoruz. İlk önce kampus alanımızın korunaklı hale getirilip Filyos Nehri tarafından yutulmaması lazım. Oldukça geniş bir araziye sahip bir okulumuz var. Arazinin bir bölümünün ekonomik getiri sağlayacak ağaçlandırma çalışması yapılırsa faydalı olacağını düşünüyoruz&[#]8221;diye konuştu.


Çaycuma MYO Müdürü Hikmet Yazıcı ise ekip çalışmasına inanan birisi olduğunu söyleyerek; &[#]8220; Okulumuzda sadece eğitim öğretim alanında değil, teknoloji alnında ne gibi hizmetler sunabiliriz, bunun peşindeyiz. Şu anda bin civarında öğrencimiz var. İngilizce çevirmenlik ve kağıt teknolojisi olmak üzere iki tane yeni bölüm açıyoruz. Dört yıllık tercih edilebilir lisans programları açmayı hedefliyoruz. Göreve geldiğimiz günden itibaren kapalı spor salonumuzu öğrencilerimizin kullanımına açtık. Konukevimizi aktif hale getirdik. Şu anda 40 yatak kapasitesi var. Orman Genel Müdürlüğümüzün katkıları ile çevre düzenleme çalışmalarımız devam ediyor. Nevruz kutlamalarında dört gün devam edecek1. Çaycuma MYO Kültür Spor ve Yoğurt Etkinliği&[#]8217;ni gerçekleştireceğiz. Ayrıca lise sırası bulunan sınıflarımızı da anfiye dönüştürme çalışmalarımız başladı. Okulumuzun arkasında olan kurum kuruluş ve kişilerde teşekkür ediyorum&[#]8221; şeklimde konuştu. İlçe Başkanı Köktürk, parti olarak ellerinden geldiğinde Meslek Yüksek Okuluna destek vereceklerini söyledi.

Editör: Pusula Gazetesi