AK Parti Zonguldak Milletvekili Fazlı Erdoğan, beraberinde AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Adem Öztürk, AK Parti Alaplı İlçe Başkanı Faruk Çaturoğlu, Gülüç Belediye Başkanı Aydın Güngör, Gökçebey Belediye Başkanı Zeki Kılınçarslan ve AK Parti Alaplı İlçe Teşkilatı yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Alaplı Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu´nu ziyaret etti. Ziyarette konuşan AK Parti Zonguldak Milletvekili Fazlı Erdoğan, &[#]8220;Ben bütün arkadaşlarım adına, Alaplı İlçe Teşkilatı olarak hem Ereğli İlçe Teşkilatı olarak sizi farklı bir noktada görmedik. Gerçekten Alaplı kendi işini en güzel yapan ender ilçelerden bir tanesi, tabi ki bundan sonra geçmişi değil de geleceği daha çok konuşmamız lazım. Planlamalarımızı geleceğe doğru yapmamız lazım. Ama geçmişten de büyük dersler çıkartmamız lazım. Sizleri gerçekten her zaman hizmetlerinizle iyi niyetinizle, gayretinizle, sağlık sektöründeki başhekimlik döneminizde Alaplı´ya yaptığınız hizmetlerle tanımıştık. Sizi Alaplı tanıyor ilçe tanıyor. Şimdide iktidar partisi AK Parti bünyesinde sizlerle birlikte olmak bizi de mutlu etmiştir. Siz Alaplı´nın emrinde bizde tüm Zonguldak´ın emrinde olan insanlarız. Alaplı, İstanbul´un ve Ankara´nın batı kanadında giriş ve çıkış kapısı, bu kadar güzel bir ilçenin bu kadar güzel bir belediye başkanı ve bu kadar güzel insanların bir arada olduğu bir anda, söyleyeceklerimiz, eğitim seviyesini daha yüksek seviyeye getireceğiz. Burada özel sektör eliyle kurulmakta olan bir limanın en hız bir şekilde netice almasına çalışacağız, bu arada fakültemizin eksikliklerini ve yeni fakülte yapılması için bu talebi ciddi ciddi ele alacağız. İlçe teşkilatımızın ve belediye başkanımızın omuz omuza, kol kola ve diz dize olduğu zaman Alaplı´nın sorunları eskisinden daha kolay çözülecektir. Gerçi sorunları çözme açısından üç milletvekillide her zaman sizin yanınızda olduk. Ama bundan sonra daha fazla duyarlılık, ilgi göstereceğiz. Açıkça bundan sonra sorunları dert edineceğiz. Bunun nedeni de şudur, Alaplı´yı en güzel ilçe haline dönüştüreceğiz ki, yanı başında Ereğli´ye örnek olsun, devamında Zonguldak´a ve diğer ilçelerimize de örnek olsun. Bu örnek çalışmalarda yerel yöneticiler çok önemli. Sizin planlamada imar değişikliğinde eğer hastane yeriniz, okul yeriniz varsa, adliye sarayı yeriniz varsa bu hizmetler rahatlıkla yapılabilir. Ama bu işlerli yapmakta bazı yerlerde zorlanıyoruz. Birileri de çıkıp engel oluyor. Alaplı´da daha önceki belediye başkanları okul yeri hazırladığından bu yıl içinde TOKİ tarafından ÇPL Lisesi yapılacak. Çünkü okul yeri hazır. Eğer bir belediye kendisine ait olan yerde planlamayı yaparsa, vizyonunu cumhuriyetin yüzüncü yılı 2023´e göre ayarlarsa, bizde planlamayı ve bütçeyi ona göre yaparız. Böyle başbakana, böyle hükümete sizde katıldığınız için bir kez daha teşekkür ediyorum. Gücümüze güç kattınız, sizin Alaplı´ya verecek bizimde Alaplı´ya verecek çok güzel hizmetlerimiz olacaktır&[#]8221; dedi.
Alaplı Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu da, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, AK Parti Zonguldak Milletvekili Fazlı Erdoğan, beraberindekilere teşekkür etti.
Ziyarette ayrıca Alaplı Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu, Alaplı Yağlı Güreşlerine maddi ve manevi desteklerinden dolayı AK Parti Zonguldak Milletvekili Fazlı Erdoğan´a teşekkür plaketi verdi.
Editör: Pusula Gazetesi