Ligin ikinci yarısında istediği sonuçları alamayan Kırmızı-Lacivertliler, hafta sonu oynayacağı Kırşehir Fatihspor maçında sakat oyuncularının yanı Suat ve Hurşit&8217;in tedbirli olarak yer alamaycak olması sıkıntı yarattı.


Karaelmas Kemal Köksal Stadyumu´nda gerçekleştirilen çift kalede izinden dönen oyuncular ve alt yapı oyuncuları da yer aldı. Sezonun ilk yarısını kapatan Burak, Tugay gibi oyunculara Ali ve Miraç´ın da katılmasıyla Teknik heyet kadro kurmakta güçlük çekiyor. Antrenör Resul Kumaş´ın, Kırşehir deplasmanında farklı 11 sahaya sürmesi bekleniyor.



Ercüment düz koşu yaptı

Sincan Belediyespor maçında sakatlanan Ercüment, takımdan ayrı düz koşu yaptı. İkinci yarı formu yükselen Ercüment´in, Kırşehir deplasmanın da oynamasının zor olduğu öğrenildi.


Şahintürk, çift kaleye katıldı


Zonguldakspor´un ara transfer döneminde büyük umutlarla kadroya dahil ettiği Mustafa Şahintürk, Karaelmas Kemal Köksal Stadyumu´nda gerçekleştirilen çift kalede son bölümde yer aldı. Ligin son sırasında yer alan Kırşehir Fatihspor karşısında Zonguldakspor favori görünse de, takımda sakat ve cezalı oyuncuların çokluğu ve alınan kötü sonuçlar nedeniyle takımın demarolize olması nedeniyle Kırmızı-Lacivertlileri zorlu bir 90 dakika bekliyor...



Suat ve Hurşit, Fatihspor maçında yok!

Zonguldakspor - Sincan Belediyespor maçında olaylarla ilgili olarak Amatör Futbol Disiplin Kurulu´nu almış olduğu kararları açıkladı. Zonguldakspor´da hakeme yaptığı eylem nedeniyle kırmızı gören Suat Kerçin ve maç sonrası olaylara karışan Hurşit Velioğlu, tedbirli olarak savunma istenmesine karar verildi. Ayrıca iki takımın savunmasının alınmasına karar verdi.



İşte AFDK´nin vermiş olduğu kararlar:


Suat Kerçin ( Zonguldakspor fut.) 20.02.2011 tarihinde oynanan Zonguldakspor- Sincan Bld.spor BAL müsabakasında ki eylemi nedeniyle savunma istenilmesine (tedbir tarihi 21.02.2011)


Hurşit Velioğlu ( Zonguldakspor fut.) 20.02.2011 tarihinde oynanan Zonguldakspor- Sincan Bld.spor BAL müsabakasından sonra ki eylemi nedeniyle savunma istenmesine (tedbir tarihi 21.02.2011)


Serhat Çiçek ( Sincan Bld.spor fut.) 20.02.2011 tarihinde oynanan Zonguldakspor- Sincan Bld.spor BAL müsabakasından sonraki eylemi nedeniyle savunma istenmesine (tedbir tarihi 21.02.2011)


Abdullah Özdemir (Sincan Bld.spor fut.) .) 20.02.2011 tarihinde oynanan Zonguldakspor- Sincan Bld.spor BAL müsabakasından sonra ki eylemi nedeniyle savunma istenmesine (tedbir tarihi 21.02.2011)


Zonguldakspor Kulübü Hakkında; 20.02.2011 tarihinde oynanan Zonguldakspor- Sincan Bld.spor BAL müsabakasında ki eylem nedeniyle savunma istenmesine


Sincan Bld.spor Kulübü Hakkında; 20.02.2011 tarihinde oynanan Zonguldakspor- Sincan Bld.spor BAL müsabakasında ki eylem nedeniyle savunma istenmesine,

Editör: Pusula Gazetesi