AK Parti Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman ve yönetimi, Vergi Haftası etkinlikleri çerçevesinde Zonguldak Vergi Dairesi Başkanı Hüseyin Bayar´ı makamında ziyaret etti. Verginin vazgeçilemeyecek bir kaynak olduğunu belirten Karaduman, &[#]8220;Vergi Haftasını kutluyoruz. Vergi gelecekte vazgeçilemeyecek bir kaynaktır. Ödediğimiz vergilerin hizmete dönüştüğünü görmek bizleri mutlu ediyor. Nefessiz insan, vergisiz ülke kalkınmaz. Vergi Dairesi başkanını ve çalışlarını tebrik ediyoruz&[#]8221; dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Bayar, &[#]8220;Böyle heyet halinde gelmeniz bizleri onurlandırdı. Vergiyi çok güzel sözlerle ifade ettiniz. Vergisiz millet, milletsiz vergi olmaz. Bu yıllardır ekonominin güçlenmesi büyüyen Türkiye´nin olabilmesi için verginin muhakkak alınması lazım. Verginin sadece ekonomik değil, sosyal yönü de var. Çünkü alınan vergiler hiç kazancı olmayan insanlara da bir şekilde geri dönmekte. 17. ekonomi olduysak, ileriki aşamalarda ilk 10´a gireceksek bunda vatandaşlarımızın ödediği vergilerin büyük payı var. Bize düşen o vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunmak. Bizim insanımız ülkesini seviyorum, devletini seviyorum&[#]8221; diye konuştu.
Büro Emekçileri Sendikası (BES) Zonguldak Şube Başkanı Ali Yener ve beraberindekiler de Vergi Dairesi Başkanı Hüseyin Bayar´ı ziyaret ettiler.
Editör: Pusula Gazetesi