Defterdar Vekili Ziya Aksu, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İsmail Toksöz&8217;e Vergi Haftası ziyareti yaptı. Aksu, &8220;Maliye Bakanlığımızın her yıl yaptığı vergi haftası etkinlikleri sürdürülmektedir. Amacımız vergi bilincini toplumun tüm katmanlarına anlatmak ve vergi ödemenin bir vatandaşlık görevi olduğunu iletmektir&8221; dedi.



Vergi Haftamız hayırlı olsun


Ziya Aksu &8220;Bartın olarak 8 bin mükellefimiz var. Tahsilat oranımız yüzde 77. Bu çalışmalarda özveri ile hizmetini sunan teşkilatıma teşekkür ediyorum. Bu çalışmalardan dolayı Sayın Valimiz İsa Küçük&8217;de bize teşekkür etti. Önümüzde bir torba yasası var ve çalışmaları yapılmakta. Bu yasa geldiğinde mükelleflerden daha da güzel sonuç alacağımıza inanıyorum&8221; şeklinde konuştu.



Teşekkür etti


Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İsmail Toksöz de konuşmasında &8220;Defterdarımıza yönetim kurulum ve şahsım adına teşekkür ve şükranlarımı sunuyorum. Defterdarlık birimi diğer kurumlara göre ayrı bir birim. Paraları toparlar ve lazım olunca bize hizmet olarak iade eder. Diğer kurumlarla ayrıcalığı var. Daha nice haftaları kutlamak nasip olsun&8221; ifadesini kullandı. Aksu&8217;ya ziyarette Defterdarlık ve Vergi Dairesi bürokratları eşlik etti.

Editör: Pusula Gazetesi