İl Genel Meclisi Başkanı Ali Kartal, İl Genel Meclisi Üyeleri Kenan Dursun, Recep Kantarcıoğlu, Sefai Dikyurt ve Mehmet Ali Uğur&8217;la birlikte Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası&8217;nı ziyaret etti. Ziyaretinde Oda Başkanı Aykut Oktay Ulu ve Yönetim Kurulu üyeleri ile karşılıklı görüş alışverişinde bulunan Kartal, İl Genel Meclisi olarak sivil toplum kuruluşlarıyla el ele hizmet vermek istediklerini ifade etti. Kartal, &8220;Odamız Bartın&8217;ın önemli kuruluşlarından bir tanesidir. Tüm işverenlerimizin tüm hesaplarının tutulduğu, daha doğrusu adaletin en iyi şekilde sağlanması gereken bir odadır&8221; dedi.


Başarılı çalışmalar yapıyorsunuz


Kartal; &8220;Odamız gerek seminerler olsun, gerek eğitimlerle olsun aktif çalışmalar yapıyor. Bu konuda İl Genel Meclisi olarak Odamızı destekliyoruz. Çünkü son günlerde yapılan değişikliklerle birlikte gerek borçlar kanunu, hem de ticaret kanunlarının değişmesiyle birlikte u değişikliklerin mükelleflere yön veren muhasebecilerin bilgilendirilmesi hakikaten önemlidir. İl Genel Meclisi olarak tüm fikirlerinize ve görüşlerinize açığız. Birlikte çalışarak Bartın için ne yapabiliriz konusunda el ele çalışmalar yapmak istiyoruz&8221; diye konuştu.


Desteğimiz sizin yanınızda


Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Aykut Oktay Ulu ise, &8220;Yeni yönetim olarak genç bir ekip olarak yeni değişikliklere hazırlıklı olmaya çalışıyoruz. Sizleri de takip ediyoruz. Başarılı çalışmalarınızdan dolayı tebrik ediyoruz. Bu kapsamda Bartın&8217;a yapılacak olan bütün işlerde muhasebeciler olarak desteğimizin olacağını belirtmek istiyoruz. Bizimde önümüzde zor bir süreç bulunuyor. Hem Ticaret Kanunu hem de Borçlar kanununda büyük değişikliklere gidildi. Bunun yanında bizim eğitimlerimizle birlikte bu süreci en iyi şekilde atlatmaya çalışıyoruz&8221; dedi.


Üyelerimizi bilgilendiriyoruz


Yeni yürürlüğe giren yasalara üyelerini ve mükelleflerini hazırlamak için çaba harcadıklarını anlatan Ulu, &8220;Şu an torba yasa meclisten geçti ve imza aşamasında. Bu yasadan Bartınlı mükelleflerimiz nasıl kazançlı çıkar unların hazırlığını yapmaktayız. Kendi mesleğimiz olarak boş vaktimiz yok. Devamlı çalışmalar içerisindeyiz. Son zamanlarda güzel kanunlar çıkartıldı. Ticaret Kanunu&8217;nu bizlerde destekliyorduk. Hazır olmaz, geçmez dediğimiz yasa uzlaşmayla kısa sürede hayata geçti. Bu şekilde 21&8217;inci yüzyıla daha iyi hizmet edecek bir yasaya kavuşmuş olduk&8221; şeklinde konuştu.

Editör: Pusula Gazetesi