Memur-Sen&[#]8217;e bağlı Sağlık-Sen Genel Başkan Yardımcısı Semih Durmuş, beraberinde Sağlık-Sen Zonguldak Şube Başkanı Mehmet Ali Kara ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte bir dizi gerçekleştirdi.
Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi Başhekimi Mustafa Özkan Gün, Atatürk Devlet Hastanesi Başhekimi Uzman Dr. Mustafa Çıtlak, Uzunmehmet Göğüs ve Meslek Hastalıkları Hastanesi Başhekimi Dr. Murat İlikhan&[#]8217;ı ziyaret eden Semih Durmuş ve beraberindekiler, İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Rüstem Albayrak&[#]8217;ı makamında ziyaret etti.
Ziyaretlerde sağlık çalışanlarını ilgilendiren konular üzerinde fikir alışverişi yapan Sağlık-Sen Genel Başkan Yardımcısı Semih Durmuş, &[#]8220;Geçtiğimiz ay genel kurulumuz vardı. Genel kurulumuzdan sonra Zonguldak&[#]8217;a ilk ziyaretimizi gerçekleştiriyoruz. Yeni yönetim ile birlikte tüm sağlık çalışanlarına, kamu çalışanlarına yönelik hizmetlerimiz olacak. Zonguldak&[#]8217;ta arkadaşlarımıza hayırlı olsun demek, Zonguldak&[#]8217;taki sağlık hizmetlerinin işleyişini yerinde görmek, arkadaşlarımızın sorunlarını birebir onlardan dinlemek adına buraya geldik. Yapmış olduğumuz ziyaretlerde bunları tek tek değerlendirdik. Bizler 2 yıldır yetkili sendikayız. Geçen yıl elde ettiğimiz kazanımları, Torba Yasa ile hayata geçirmiş olduk. Onun gururunu ve mutluluğunu yaşıyoruz. Torba Yasası&[#]8217;nda çok ciddi kazanımlar elde ettik&[#]8221; diye konuştu.
Ziyaretten memnuniyetini dile getiren İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Rüstem Albayrak ise Sağlık-Sen&[#]8217;in çalışmalarını yakından takip ettiklerini söyledi. Albayrak, &[#]8220;Sağlık alanında birçok yeniliğin öncüsü olmalarından dolayı ayrıca teşekkür ediyorum. Bundan sonra ortaya çıkan ve çıkacak olan sorunları karşılıklı diyalog, fikir alış verişi içersinde bulunarak bu konular aşılabilir&[#]8221; diye konuştu.
Editör: Pusula Gazetesi