KEDAŞ ve BEDAŞ Eski Genel Müdürü Kenan Köktürk, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Yönetimi tarafından İl Başkanlığına atanan Tümer Peker&[#]8217;e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Köktürk, Tümer Peker&[#]8217;in partisini zirveye dikeceğini belirterek, kendisinin 24 saat emrinde olduğunu söyledi.


Tümer Peker ile uzun yıllardır abi kardeş gibi olduklarını ifade eden KEDAŞ ve BEDAŞ Eski Genel Müdürü Kenan Köktürk, &[#]8220;Tümer Bey&[#]8217;in böyle bir göreve atanmasına ben kendim atanmış gibi gurur, onur duydum. Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanlığını şerefiyle, layıkıyla yapacağına inancım tam. Cumhuriyet Halk Partisini ekibiyle beraber Zonguldak&[#]8217;ta zirveye dikecektir. Görevimde başarılar diliyorum. 24 saatte kendisinin emrindeyim&[#]8221; şeklinde konuştu.


Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren CHP İl Başkanı Tümer Peker ise, omuz omuza beraber çalışacaklarını ifade ederek, &[#]8220;Genel Müdürümüz Kenan Köktürk bizim kardeşimiz. Uzun yıllar Çaycuma&[#]8217;da çeşitli kademelerde çalıştı. Bende o dönemlerde İş Bankası&[#]8217;nda görev yapıyordum. Hep ilişkilerimiz abi kardeş şeklinde geçti. Sonra kendisi iş yerlerinde daha başarılı oldu ki Zonguldak&[#]8217;a KEDAŞ Genel Müdürü olarak atandı. 4 İlimizden sorumlu idi. Burası da yetmedi ona Boğaziçi Elektrik A.Ş. de Türkiye&[#]8217;nin elektrik konusunda en büyük kurumlarından birinde görev aldı. Şuanda Ankara&[#]8217;da görev yapıyor. Kendileri sağolsun bize hayırlı olsun ziyaretine geldi ve şeref, onur verdi. Kendilerinin de dediği gibi gerçekten Cumhuriyet Halk Partisinin en azından Zonguldak&[#]8217;ta yükselmesi için omuz omuza hareket edeceğiz&[#]8221; dedi.

Editör: Pusula Gazetesi