Hayvanların otomobil ve minibüslerle taşınması sonucu ortaya çıkan olumsuz görüntülere bir yenisi daha eklendi. Bartın&8217;da bir minibüsün içinden gelen buzağı sesi vatandaşları dikkatini çekince durum polise bildirildi. Minibüsün yanına gelen polisler, kapıları açtıklarında 3 tane buzağı ile karşılaştı.



Mengen&8217;e gitmeyi bekliyordu



3 buzağı, minibüsün arkasına konulmuş bir şekilde Bartın´dan Mengen´e gitmeyi bekliyordu. Buzağıların kulaklarındaki küpeleri inceleyen polisler olay yerinde aracın sahibini aradı. Kısa süre sonra aracın sahibi Yaşar Kayabaşı, polislerin yanına geldi. Satın aldığı hayvanların evraklarını polise gösteren Kayabaşı, uzun yıllardır hayvancılık yaptığını ve her zaman hayvanları böyle taşıdığını belirtti.



Bu şekilde hayvan taşınmaz



Kameraları gördüğünde gülerek yaşananları anlatan Kayabaşı, "Hayvanları minibüsün içinde taşıyorum. Sorun olmuyor. Minibüsü onun için aldım. Hayvanlarım kaçak değil" dedi. Meraklı vatandaşlar da minibüsün içindeki buzağıları görmek için olay yerine akın etti. Hayvanların bu şekilde taşınamayacağını söyleyen vatandaşlar, minibüsün sürücüsünü yadırgadı.

Editör: Pusula Gazetesi