Çaycuma AK Parti İlçe Başkanlığına atanan Bünyamin Bostanci, patinin kadın ve gençlik kolları başkanları ile birim başkanlarının değiştiğini söyleyerek yeni isimleri basına tanıttı.


Bostancı ilçe başkanlığı görevine atandıktan sonra bazı değişiklikler yapılarak aynı isimlerle yola devam edeceğimizi söylemiştik. Tüm arkadaşlarımız partiye büyük emek verdiler fakat seçim döneminde daha verimli çalışabilmek için böyle bir değişikliğin yapılması gerekiyordu. Kadın Kolları Başkanımızın üçüncü aynı zamanda son dönemi olduğu için daha şevkle çalışma adına Kadın Kolları başkanımız Türkan Akbaşlı görevini Nurcan Köktürk&[#]8217;e devretti. Kendisine şimdiye kadar yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ediyoruz. Gençlik Kolları Başkanımız Birol Şahinde görevini Barış İdris Yeşil kardeşimize devretti.


Siyasi İşler Başkanlığına Alaattin Yeşil, Teşkilat Başkanlığına Aydın Güncan, Yerel Yönetim Başkanlığına İlhan Gedik, İlçe Sekreteri Özlem Arslan, Seçim İşleri Başkanı Cihan Gülşen, Medya İşleri Başkanı Ömer Yılmaz, Mali İşler Başkanı İsa Acar, Sosyal İşler Başkanı Selahattin Selahattin Acar, Dış İşler Başkanı İsmail Özdemir, AR-GE Başkanı Yusuf Sayılı, Halka İlişkiler Başkanı Aynur Köktürk, Ekonomi İşleri Başkanı Orhan Ünal olarak değiştirilmiştir&[#]8221; diye konuştu.


İlçe Kadın Kolları Başkanlığına getirilen Nurcan Köktürk, eski Başkan Türkan Akbaşlı&[#]8217;ya Gençlik Kolları Başkanlığına getirilen Barış İdris Yeşil ise eski Başkan Birol Şahin&[#]8217;e partiye verdikleri emeklerden dolayı teşekkür plaketi sundular.

Editör: Pusula Gazetesi