Zonguldakspor´da Uğur Terzi´nin görevinden istifa etmesinin ardından göreve getirilen Resul Kumaş, ayağının tozuyla ilk çalışmasına çıktı. Ligde Eskişehir Demirspor ve Bolu Geredespor´dan alınan mağlubiyetleriyle zirveden iyice uzaklaşan Zonguldakspor´da Terzi, önceki gün istifa etti.


En son Çaycumaspor´u çalıştıran ve Zonguldakspor´un alt yapılarını yıllarca çalıştırmış olan Resul Kumaş, bu kez A takım Antrenörü olarak Zonguldakspor´a döndü.


Kumaş futbolcularla toplantı yaptı


Kulüp Binası´nda oyuncularla tek tek tokalaşan Kumaş, saha içerisinde de futbolcularıyla kısa süreli bir görüşme yaptı. Ligde her an dengelerin değişeceğine öğrencilerine aktaran Kumaş, kaybedilmiş bir şeyin olmadığını kaydetti.


Çalışma yüksek tempoda başladı


Zonguldakspor´un çiçeği burnunda Antrenörü Resul Kumaş yönetiminde Kozlu Sahası´nda gerçekleştirilen çalışmada futbolcularla kısa zamanda uyum sağladı. Oldukça yüksek tempoda gerçekleştirilen çalışmada, Kumaş oyuncularıyla şık şık şakalaştı.


İlk hedef Adliye maçı


Zirvenin elbette biraz gerisinde kaldığına değinen Kumaş, "Kötünün iyisi olmak için çabalayacağız. Her zaman arkadan gelen takımlar tehlikelidir. Önde gitmek bazen dezavantaj olabilir, biz gereken mücadeleyi göstererek bunu başarmak için buradayız. İlk hedefimiz Ankara Adliye maçı, diğer maçları şuan düşünmek için erken."dedi.


Kumaş, rotasyona gitmeye hazırlanıyor


Kadroda rotasyona gideceklerine değinen Kumaş, "Zonguldakspor kadrosunda yetenekli oyuncular var. Biz bunu en iyisini sahaya yansıtarak lige ağırlığımızı koymak istiyoruz. Teknik heyetimizle yapacağımız toplantılarla beraber kadroda değişiklik yapacağız." dedi.

Editör: Pusula Gazetesi