Göreve geldiği günden buyana bölgenin sorunlarının çözümünde etkili rol oynayan Ereğli Kaymakamı İbrahim Çay beraberinde İlçe Özel İdare Müdürü Cevdet Yiğit ve Özel İdare Şantiye Şefe Kaan Güçer ile yapımı devam eden yol güzergâhında incelemelerde bulundu.
Kaymakam İbrahim Çay, yol güzergâhının biran önce tamamlanabilmesi için ellerinden gelen çalışmayı ortaya koyacaklarını ve bu bölgedeki insanların yıllardır yaşadığı sıkıntıya nokta koymayı istediklerini söyledi. Kaymakam Çay, &[#]8220;Kandilli yol güzergâhında süren çalışmaları yerinde görmek ve son durum hakkında bilgi almak için çalışmanın yapıldığı alana geldik. Şuan itibari ile çalışmalar da tüm hızıyla devam ediyor. Hizmet bizim başta gelen görevimizdir. Birlik ve beraberlik içerisinde bunu başaracağız. Makamlar gelip geçicidir, bugün varız yarın yokuz, ister seçilmiş ister atanmış olalım birlik ve beraberlik içerisinde taş üstüne taş koymaya çalışacağız. Bizden öncekilere de sonsuz teşekkür ediyoruz taş üstüne taş koyandan Allah razı olsun. Biz de biraz daha ileri götürmeye çalışacağız. Aşılmayacak problem yoktur, problem üretmek için değil, problemleri çözmek için çalışacağız. Biz buraya geldiysek, siz muhtar, biz kaymakamsak, emniyet müdürüysek, problemleri çözmek için varız&[#]8221; dedi.
Yol güzergahı çalışmalarının ardından Keşkek köyüne giden ve burada yapılan çalışmaları da inceleyen Ereğli Kaymakamı İbrahim Çay, devlet vatandaş işbirliğinin güzel örneklerinden birinin Keşkek köyünde ortaya konulduğunu belirterek emeği geçenlere teşekkür etti. Kaymakam Çay, &[#]8220;Gerçektende parke çalışmaları olsun açılan kanallar olsun tertip ve düzen bakımından örnek köylerimizden bir tanesi olmuş. Vatandaşımızı çamurdan kurtardığımız için çok mutluyuz&[#]8221; diye konuştu.
Editör: Pusula Gazetesi