Çaycuma&[#]8217;ya bağlı Geriş Köyü´nde ikamet eden 61 yaşındaki Emrullah Kırmızı, evinin önünden geçen komşuları 43 yaşındaki Gülhan Kırmızı ile 45 yaşındaki Münevver Kırmızı´yı av tüfeği ile öldürüp intihar etti. Eşi 15 yıl önce ölen 1 çocuk annesi Münevver Kırmızı, yürüyüşten dönerken, eşine ait köy kahvehanesini temizledikten sonra evine dönen komşusu evli ve 1 çocuk annesi Gülhan Kırmızı ile karşılaştı.
Eşi 5 yıl önce hayatını kaybeden Türkiye Taşkömürü Kurumu´ndan emekli 4 çocuk babası Emrullah Kırmızı, birlikte evlerine dönen Münevver ve Gülhan Kırmızı´ya, yalnız yaşadığı evinin önünden geçerken av tüfeği ile 3 el ateş etti. İki kadın kanlar içinde yere yığılırken, Emrullah Kırmızı evinin bahçesinde aynı tüfeği başına dayayarak ateşledi. Emrullah Kırmızı olay yerinde ölürken, akrabalıkları bulunmayan Münevver ve Gülhan Kırmızı, köylüler tarafından Çaycuma Devlet Hastanesi´ne kaldırıldı. İki kadın, yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Münevver Kırmızı´nın vücudunun sağ tarafı kısmen felçli kızı 29 yaşındaki İlkay Kırmızı ile Gülhan Kırmızı´nın kızı Nemin Kırmızı´yı diğer yakınları teselli etmeye çalıştı. Cumhuriyet Savcısı´nın olay yerinde yaptığı incelemenin ardından Emrullah Kırmızı´nın cesedi otopsi için Çaycuma Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı
Editör: Pusula Gazetesi