İmza gününe, CHP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Süheyl Batum, CHP Zonguldak Milletvekili Ali İhsan Köktürk, Zonguldak Belediye Başkanı İsmail Eşref, Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, CHP Zonguldak Milletvekili aday adayı Osman Yayla, CHP Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Tarık Coşkun, Zonguldak Muhtarlar Derneği Başkanı Şerafettin Nas ve davetliler katıldı.
İmza gününde konuşma yapan Yazar Erol Sarıal, &[#]8220;Çalışmalarımızı vatandaşımıza nasıl aktarabiliriz dedik ve bu kitap ortaya çıktı. Bundan sonra çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bugünümde beni yalnız bırakmadığınız için herkese çok teşekkür ediyorum&[#]8221; dedi.
Ardından imza gününe konuşmacı olarak katılan CHP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Süheyl Batum ise &[#]8220;Bu kitap Türkiye&[#]8217;deki bulmacayı bulmamızı sağlayacak. Yeniden en güzel Türkiye&[#]8217;yi yapacağız. Gördüğümüz bulmacayı kitabında çizmiş. Bizler de bu kitaptaki bulmacayı bulup yapacağız. Türkiye&[#]8217;yi yeniden üreten bir ülke haline getireceğiz. Bizleri davet ettiği için kendilerine teşekkür ediyorum ve başarılar diliyorum&[#]8221; dedi.
Editör: Pusula Gazetesi