İl Başkanı Osman Yayla, Nazire Usta&8217;nın biten aşkının nedenini ekonomik krize bağladı.



CHP&8217;nin ve Milletvekili Ali Koçal&8217;ın en ateşli savunucusu Kadın Kolları Başkanı Nazire Usta&8217;nın istifası hazin bir aşk öyküsüne döndü. Partisine ve Milletvekili Ali Koçal&8217;a laf söyletmeyen Nazire Hanım&8217;ın kararı çok tartışılacak.


Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kadın Kolları İl Başkanı Nazire Usta görevinden istifa ettiğini açıkladı. Siyasete bir daha dönmeyi düşünmediğini belirten Usta, &8220;Partiden istifa ettim. Söylenenler doğru. Çok yorulmuştum. Biraz dinleneceğim. Partimle ilgili hiçbir sorunum yok. Kendimle ilgili sorunlarım vardı. Ama artık siyaset bitti. Partiden anlaşarak ayrıldım&8221; dedi.


Haberi İstanbul&8217;da kızının Avukatlık töreninde aldığını belirten İl Başkanı Osman Yayla; &8220;Nazire hanımın partiden istifa ettiğine dair bir haber bana iletildi. Ne kadar doğru bilmiyorum. Zonguldak&8217;a dönünce sorunun icabına bakacağız&8221; dedi.


Partiden istifaları ekonomik krize de bağlayan Yayla; &8220;Nazire hanımın istifa ettiğini arkadaşlar bana iletti. Sorunun ne olduğunu bilmiyorum. Belki çok yorulmuştur. Kendi sorunları vardır. Sorunu Zonguldak&8217;a dönünce çözeceğiz. Bu tür olaylar her dönem her partide olabilir. Seçim sürecimiz boyunca 3-5 tane arkadaşımız istifa etti. Tabi bunları ekonomik krizde tetikliyor. Kendi işlerinin yoğunluğu nedeniyle istifa ediyorlar. Ekonomik kriz bir taraftan partileri de tetikliyor. Yaşanan bu olaylar normal&8221; dedi.


Merkez İlçe Başkanı İlker Özübek ise Nazire hanımın kendilerine partinin işlerinden çok yorulduğunu, biraz dinleneceğini söylediğini belirtti.

Editör: Pusula Gazetesi