GMİS Genel Başkanı Ramis Muslu´yu makamında ziyaret eden Devrek Belediye Başkanı Özcan Ulupınar, GMİS eski Teşkilatlandırma Sekreteri ve Bartın Hasankadı Belediye Başkanı Zeki Erdoğan Yenice Yortan Belediye Başkanı Yılmaz Tiryaki, Genel İş Sendikası Zonguldak Şube Başkanı Enis Dizdaroğlu ve şube yöneticileri, Yeniceliler Derneği Başkanı Naim Emdi ve Yönetim Kurulu üyeleri, Ziraat Bankası Müdürü Abdurrahim Yılmaz yeni yönetime başarılar diledi.
GMİS Genel Başkanı Muslu ve yeni yönetimi kutlayan Devrek Belediye Başkanı Özcan Ulupınar, &[#]8220;Yönetiminizle birlikte Zonguldak için, işçilerimiz için hayırlı işler yapacağınıza canı gönülden inanıyor ve sizleri destekliyorum. Her zaman yanınızda olacağım&[#]8221; dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren GMİS Genel Başkanı Muslu da, &[#]8220;Maden işçisi ve sendikamız Zonguldak ile bütünleşmiş. Önemli olan kurumu daha yukarılara taşımak ve bunun mücadelesini vermek. Bu mücadele de elbette sizlerin de desteğine ihtiyacımız olacak.
3 bin yeni işçi arkadaşımızın işe başlamalarının ardından, yeraltındaki hazırlıklarımız bittikçe eksiklerimizi belirleyecek ve işçi alımı için mücadele edeceğiz&[#]8221; dedi.
Editör: Pusula Gazetesi