Zonguldak´ın Devrek ilçesinde, yolcu otobüsünün devrilmesi sonucu iki çocuklar birlikte yedi kişinin öldüğü kazada yaralı sayısı 35´e yükseldi.
Alınan bilgiye göre, İstanbul´dan Bartın´a gitmekte olan Mustafa Alşanlı (35) yönetimindeki 34 EEY 37 plakalı yolcu otobüsü, Dorukhan Tüneli mevkisinde dereye yuvarlandı.
İstanbul´dan Bartın´a giden bir yolcu otobüsü Dorukhan mevkiinde gizli buzlanma nedeniyle şarampole yuvarlanan otobüsteki yolculardan yedisi hayatını kaybetti.

Kazada yaşamını yitiren Feyza Bilge Türkyılmaz (2) adlı çocuk ile 30 yaşlarındaki Ramazan Ercan kimlikleri tespit edilirken, Devrek Devlet Hastanesine kaldırılan ve henüz kimliği tespit edilemeyen 2 bayan ile kazada yaşamını yitiren 2 kişinin daha kimlik tespitlerinin saptanmasına devam ediliyor.


Araçtan son anda çıkarılan yaralının 8 yaşındaki Sevgi Korkmaz adlı kız çocuğu olduğu bildirilirken, Devrek Devlet Hastanesine getirilerek tedavisi yapılıyor.


Kaza sonrası Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesine sevk edilen Zafer Kocabacak&[#]8217;ın da yaşamını yitirdiği bildirildi. Böylece ölü sayısı yediye çıktı.


Son dakika

Kazada hayatını kaybeden iki kişinin daha kimliği tespit edildi. Seher Alaoğlu ve Bayram Türkyılmaz´ın da hayatınıkaybettiği anlaşıldı.


Son dakika...


Devrek Kaymakamı Hüseyin Öner, yaptığı açıklamada, yolcu otobüsünün dereye yuvarlanması sonucu 1´i çocuk 7 kişinin hayatını kaybettiğini belirterek, ´´Otobüsün altından çıkarılan kişiyle yaralı sayımız 35´e yükseldi. Bazı cesetler, aracın altında ve derede bulundu. Cesetler, Devrek Devlet Hastanesinin morguna kaldırıldı, kimliklerinin belirlenmesine çalışılıyor. Yaralılar, çeşitli hastanelerde tedavi altına alındı´´ dedi.
Editör: Pusula Gazetesi