Kaza, geçen gece Kdz. Ereğli ilçesinde meydana geldi. E.O. idaresindeki 34 EEE 80 plakalı otomobil, T.D. idaresindeki 67 LU 236 plakalı minibüsle çarpıştı. Kazada araçta sıkışan Yaşar Turhan, itfaiyeciler tarafından kurtarıldı ancak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
Evli ve iki çocuk babası olan Turhan´ın, cenaze töreninde ağlayan babası İsmail Turhan, "O benim tek oğlumdu" diye feryat etti. Cenazesi Yunuslu köyünde aile mezarlığına defnedilen Yaşar Turhan´ın, üç yıl önce Ergenekon´dan tutuklu bulunan Dr. Mehmet Haberal tarafından ameliyat edildiği öğrenildi. Baba İsmail Turhan´dan alınan böbreğin Yaşar Turhan´a ameliyatla takıldığı belirtildi.
Burak Arda ve Tufan isimli iki çocuğu bulunan Yaşar Turhan´ın, kazadan bir gün önce Ankara´dan tedaviden geldiği öğrenildi. Turhan´ın, Ankara´daki tedavisinde iyileştiği haberini aldığı ve kaza günü sabahı çarşıya ilaçlarını almaya gittiği öğrenildi.
Ailesi ise Yaşar Turhan´ın ölüm haberiyle yıkıldı. Kdz. Ereğli Köyleri Kalkındırma ve Yaşatma Derneği Üyesi Turhan´dan geriye çocukları ile sahilde çekilmiş fotoğrafları kaldı.
Editör: Pusula Gazetesi