Bölgesel Amatör Lig 7. Grup&8217;ta Zonguldakspor´un hafta sonu konuk edeceği Eskişehir Demirspor´u deplasmandan aldığı puanlarla dikkat çekiyor. Ligde geride kalan 12 haftada 24 puan toplayan Demirspor, üçüncü sırada yer alıyor.


Evinde sadece Kilimli´ye yenildi


Kendi sahasında farklı galibiyetle imza atan ekip, sadece Kilimli Belediyespor´a yenildi. Evinde Kırşehir Fatihspor´u 5-0, Akyurt Belediyespor´u 5-2, Yahşihanspor´u 6-1 gibi sonuçlarla yenmeyi başaran Eskişehir temsilcisi, gol yollarında oldukça etkili. Evinde 6 maçta, 4 beraberlik, 1 beraberlik, 1 yenilgi aldı.


Deplasmanda sadece 1 yenilgi aldılar


Dışarıda oldukça başarılı görüntü sergileyen Eskişehir Demirspor, 6 maçta 3 galibiyet, 2 beraberlik, 1 mağlubiyet aldı. Deplasmanda sadece Bartınspor´a 2-1 yenildi.


Ligin en az gol yiyen takımı


Eskişehir Demirspor, geride kalana 12 haftada rakip filelere 29 gol gönderdi. Ligde Zonguldakspor´dan sonra en fazla gol atan ekip, kalesinde ise 9 golle ligin en iyisi.


En golcü ismi Atıl Atlı


Takımın en golcü isimleri 7 golle Atıl Atlı ve 5 golle Samet Çelebi. Fatih Atak, Fahri Safa Çınarlı ve Ehram Çay takımın en istikrarlı oyuncuları arasında yer alıyor.


Yaş ortalaması 22


Ligin en genç kadrosu olarak göze çarpan Eskişehir Demirspor, çok koşan ve mücadeleci futbolcuyla dikkat çekiyor. Takımın en genç oyuncusu 19 yaşındaki Mustafa Arı, en tecrübeli oyuncusu 31 yaşındaki Yücel Sakarya. 22 yaş ortalamasına sahip olan ekip, oldukça genç bir kadroya sahip. Eskişehir Demirspor´u Antrenör Necdet Emre Özbayer çalıştırıyor.

Editör: Pusula Gazetesi