Zonguldak ve Ereğli&8217;de ulusal ajans ile yerel gazetelerde çalışan gazeteciler, halı sahada stres attı. İlki Zonguldak&8217;ta oynanan halı saha maçı dostça ve bir o kadar da çekişmeli geçti. Zonguldak Basın Karması&8217;nın üstün bir futbol ortaya koyduğu maçta, her iki takım oyuncularının attığı birbirinden klas gollere şapka çıkarıldı. Zonguldaklı gazeteciler, sürekli önde götürdükleri maçta bir ara 5 farklı öne geçti. Farklı geriye düşmelerine rağmen pes etmeyen Ereğlili gazeteciler, oyunun son dakikalarına doğru farkı 1&8217;e kadar indirdi. Ancak Zonguldak Karması, ofansta olduğu kadar defans bölgesinde de başarılı bir maç çıkardı. Rakip forvetlere geçit vermeyen Zonguldaklı gazeteciler, ilk buluşmadan 11-10 galip ayrıldı. Rövanşı Ereğli&8217;de oynanacak olan ikinci maç öncesi Ereğli Basın Karması, seride eşitliği sağlamak için çalışmalara şimdiden başladı.



Zonguldak Basın Karması:11


Ereğli Basın Karması:10


Saha: Volkan Halı Saha Tesisleri


Zonguldak Basın Karması: Emrah , Ersin (Doğan Haber Ajansı), Suat (Pusula Gazetesi), Osman (İhlas Haber Ajansı), Erdinç (Anadolu Ajansı), Hüseyin (Şafak Gazetesi), Ender (67 Kanal Z)


Ereğli Basın Karması: Sinan (Cihan Haber Ajansı), Özgür (Sonsöz Gazetesi), İlhan (67 Kanal Z), Tarkan (Yeni Ufuk Gazetesi), Yusuf (Gazetespor), (Dk. 31 Sertan (Gazetespor), Barış (Değişim), Muhammet (Değişim)


Goller: Osman (4), Ender (3), Erdinç (3), Hüseyin (Zonguldak Basın Karması), Muhammet (4), Barış (4), Tarkan, Özgür (Ereğli Basın Karması)

Editör: Pusula Gazetesi