Bartın İli Muhtarlar Derneği Başkanı Reşat Günay, dernek üyesi muhtarlarla birlikte Vali Yardımcısı Erdoğan Özdemir, Valilik Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Secaattin Aykan ve Mahalli İdareler Müdürü Enver Çayır´a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyaretlerinde ilk olarak İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Secaattin Aykan ile bir araya gelen Günay ve beraberindeki heyet Müdür Aykan&8217;a yeni görevinde başarılar diledi.



Destek vermeye hazırız



Müdür Secaattin Aykan muhtarla ziyaretin anısına hatıra fotoğrafı çektirdi. Muhtarların ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Secaattin Aykan ise, Bartın için hep birlikte el ele vermek istediklerini ve bu konuda kendi sorumluluğundaki her türlü çalışmaya destek vereceğini ifade etti.



İhtiyaçlar da konuşuldu



Valilik toplantı salonundaki görüşmelerin ardından Bartın İli Muhtarlar Derneği Başkanı Reşat Günay beraberindeki dernek üyesi muhtarlarla İl Mahalli İdareler Müdürü Enver Çayır ile Vali Yardımcısı Erdoğan Özdemir´i de ziyaret ederek, görevlerinde başarılar diledi. Dernek Başkanı Günay, ziyaretlerde yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Muhtarların ziyaretleri sırasında köylerin bazı ihtiyaçları da konuşuldu.

Editör: Pusula Gazetesi