Türkiye Kamu-Sen Genel Mevzuat Sekreteri ve Türk Haber-Sen Genel Başkanı İsmail Karadavut, Zonguldak Öğretmenler evinde gerçekleşen istişare toplantısında konuştu.
Toplantıya, Kamu-Sen İl Temsilcisi ve Türk Sağlık-Sen Şube Başkanı Abdurrahman Uysal, Türk Haber-Sen Genel Sekreteri Ahmet Kurt, Türk Enerji-Sen Şube Başkanı Selami Yoğurtçu, Türk Eğitim-Sen Şube Başkanı Şahin Ören, Türk Büro-Sen Şube Başkanı Kadir Bacıoğlu, Türk Haber-Sen Şube Başkanı Necmettin Bebek, Kamu-Sen eski İl Temsilcisi Salih Alemdar, Türk Diyanet-Sen Şube Başkanı Halil Korkmaz ve üyeler katıldı.
Toplantıda konuşma yapan Kamu-Sen Mevzuat Sekreteri ve Türk Haber-Sen Genel Başkanı İsmail Karadavut yaptığı konuşmada, &[#]8220;Baskı olaylarını kesinlikle kabul etmiyorum. İnsanlar şu dünyada namusu ve şerefi için yaşarlar. Bunlara lütfen boyun eğmeyin. Türk Kamu-Sen&[#]8217;de yıllardır mücadele veriyorum. Her zaman sizlerin haklarınızın mücadelesini verdik. Biz şuana kadar yapmayacağımız hiçbir şeyin sözünü vermedik. PTT Kurumu çökmek üzeredir. PTT&[#]8217;ye kadrolu personel ve dağıtıcı alınması gerekiyor. Benim arkadaşım 5 kişinin yapağı işi 1 kişi yapıyor. Artık insanların psikolojisi bozulmuş haldedir. Bunun mücadelesini veriyoruz ve yanımızda olmanızı istiyoruz. Türk Haber-Sen bütün baskılara rağmen yetkili sendikadır. 9 yıldır masaya oturuyoruz ve sizin isteklerinizi o masaya getiriyoruz. Hak ettiklerimizi talep ediyoruz. 9 yıldır mücadele ediyoruz. Sağlıkta ve bir çok yerde döner sermaye adında ödeme yapılıyor. PTT çalışanlarının böyle bir ödemesi yok. Bunun masaya götürdük. Taban aylığına artışta bulunduk. Bu sene masaya toplu sözleşme yapmak için oturacağız. Orda bugüne kadar gasp edilmiş olan haklarımızı alacağız. Sizlerin desteklerinizi bekliyoruz. Burada çok kutsal bir mücadele veriyoruz. İnsanların vebalini taşıyoruz. Bunun için yaptığımız işi önemsiyoruz&[#]8221; dedi.
Editör: Pusula Gazetesi