Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği (TFFHGD) Zonguldak Şubesi, İstanbul´dan misafirlerini Dernek Binası´nda ağırladı. Hakem ve Gözlemciler, balık ziyafetinin ardından futbol üzerine geç saatlere kadar sohbet ederek hasret giderdi.


TFFHGD Genel Sekreteri Avukat Murat Söylemez, Yönetim Kurulu Üyesi ve 3. Bölge Sorumlusu Mevlüt Yerli, Eski Zonguldak Emniyet Müdür Yardımcısı ve İstanbul Merkez Emniyet Müdürü Mehmet Özbek, TFFHGD Zonguldak Şube Başkanı Serdar Yılmaz, TFFHGD Disiplin Kurulu Başkanı Vedat Vecdi Akça, Eski İl Hakem Atama Sorumlusu Remzi Dinler, İstanbul Bölgesi hakemleri, Zonguldak Bölgesi hakemleri ve Gözlemcileri katıldı.


Zonguldak Emniyeti´nde uzun yıllar görev yapan ve Gözlemcilik yapan Mehmet Özbek, uzun bir aradan sonra geldiği Zonguldak´ta eski dostlarıyla hasret giderdi.


Yılmaz´dan birliktelik mesajları


Dernek olarak sosyal ve kültürel etkinliklerini fırsat buldukça yaptıklarını ve İstanbul´da görev yapan Yönetici ve hakemlerin buluşması hakkında düşüncelerini açıklayan Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği (TFFHGD) Zonguldak Şube Başkanı Serdar Yılmaz, "Güzel bir aile ortamında gerçekleşen etkinlikte İstanbul´dan gelen arkadaşlarımızı Zonguldak´ta görev yapan hakem ve gözlemci arkadaşlarımızı ile bir araya gelme fırsatı buldular. Dernek olarak sosyal ve kültürel etkinlikler düzenledik ve düzenlemeye de devam edeceğiz. Hakem Camiasının birlik ve bütünlük içerisinde olması ve spor camiasında bulunan taban birlikleri ile spor kulüplerine örnek olması önemlidir. O yüzden bizlerde spor camiasına örnek olan olması için, kardeşlik ve birlik içerisinde bir bütün olmanın örneğini gösteriyoruz. Çok güzel bir ortam oldu. İstanbuldaki arkadaşlarımızın ziyareti bizleri çok memnun etti. Bu tür organizasyonlarımız devam edecektir" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi