Cumartesi günü akşam saatlerinde Zonguldak merkez Liman Caddesi&[#]8217;nde yürüyenler 60 yaşlarında iki vatandaşın çocuklar gibi neşe içinde salıncağa bindiği görünce oldukça şaşırdılar.


İleri yaştaki iki vatandaşın neşe içinde salıncakla sallanması özellikle çocukların dikkatini çekerken büyükler ise bu manzarayı tebessüm ederek izledi.


Salıncakta sallananlar 58 yaşındaki Cevat Berber ile kardeşi 56 yaşındaki Leman Berber&[#]8217;di.


Onları sallayan ise 48 yaşındaki Halim Sinan. Bursa&[#]8217;da yaşarken anne babalarını kaybetmelerinin ardından yalnız kalan ilgiye ve desteğe muhtaç kardeşleri alarak Zonguldak&[#]8217;a getiren Sinan büyük bir vefa göstererek kendileriyle ilgileniyor.


İki kardeşi zaman zaman gezdirmeye götüren Sinan bu özverisini şöyle anlatıyor; &[#]8220;İkisi de teyze çocuklarım. Sağlıklarında bir sorun yok. Çok iyi ve biraz saflar. Bu yüzden yanımızda tutuyoruz. Birlikte bizimle yaşıyorlar. Salıncakta sallanırken onları mutlu görmek bizi de mutlu ediyor. Bizde onlarla olmaktan mutlu oluyoruz&[#]8221;


Cevat Berber ile kardeşi Leman Berber ise Halim Sinan ve ailesinin gösterdiği bu yakın ilgiden çok memnunlar. Yalnız kalmadıklarını bilmek onları daha fazla hayata bağlıyor.

Editör: Pusula Gazetesi