Ak Parti Çaycuma Belediye Başkanı Mithat Gülşen ilk kez milletvekilliği aday adaylığı ile ilgili konuştu. Belediye başkanı olarak büyük sorumluluklarının olduğunu fakat genel merkezden teklif geldiği takdirde milletvekili aday adaylığını değerlendireceklerini söyleyen Başkan Gülşen, &[#]8220;Şahsen bizim gönlümüz 3 yıl belediye başkanlığından yana&[#]8221; dedi.


Milletvekilliği aday adaylığı konusunda adının kamuoyunda sıkça konuşulmaktan memnun olduklarını ifade eden Çaycuma Belediye Başkanı Mithat Gülşen, konuşmasına şöyle devam etti:


&[#]8220;Bizim farklı bir sistemimiz var. Biz bir belediye başkanıyız. Biz bir devlet memuruyuz. Bizim bir sorumluluğumuz var. Tabiî ki genel merkezimiz bölge adına, tabanda oy toplama veya halka ilişkiler kriterlerini baz alarak kamuoyu araştırması yapar ise ve bu kamu araştırmasında bize genel merkezden bir teklif geldiği taktirde milletvekili aday adaylığımızı değerlendirebileceğimi kamuoyuyla paylaşmak istiyorum. Şahsen tabiî ki bizim gönlümüz 3 yıl belediye başkanlığından yana. Genel merkezimiz ve Sayın Başbakanımız bölgedeki Filyos gibi önemli projeleri takip edebilecek bilgi ve birikime sahip bir belediye başkanını biz yanımızda görmek istiyoruz derse bu görevden tabiî ki kaçmayız.&[#]8221;

Editör: Pusula Gazetesi