Kozlu´da 2010 yılı çalışmalarını değerlendiren Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş, 2011 yılında yapacakları projelerini ve çalışmalarını açıklamıştı. Yaklaşık 6 ay önce yapım çalışmaları başlatılan Kozlu Sahil Pestij Parkı çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Prestij Parkı ile ilgili açıklama yapan Başkan Bektaş, "Yaklaşık 3 ay önce betonlama ve çevre düzenlemesi yapım çalışmaları başlanılan Kozlu sahil projesinde taban çimleri serme işlemimiz bitti. Park alanları çimlendirme ve ağaçlandırma çalışmalarının yakın zamanda biteceği bildirilen sahil projesi çalışmaları kapsamında Polisevi´ne kadar yapılacak olan projenin tamamlanmasının ardından açılışı gerçekleştirilecek. Sahil projesi kapsamında yapılan yürüyüş kordu yapım çalışmalarının yanı sıra park ve bahçelerinin ise ağaçlandırma çalışmaları bitti. Pergeleler monte edilerek halkın hizmetine açıldı. Çimlendirme ve ağaçlandırma çalışmalarının sona ermesinin ardından ise proje kapsamında taban ve üst yapı çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. &[#]8216;Karadeniz&[#]8217;in en güzel sahili&[#]8217; olan Kozlu Sahil projesinin yapım çalışmaları son aşamaya geldi" dedi.
KOZLU´YA YAKIŞACAK PROJE
Kozlu Belediye Başkanı, Ali Bektaş konuşmasının devamında, "Kozlu´ya yakışacak bir proje iddia ediyorum ki Kozlu´ya yapılan sahil Karadeniz´in en güzel sahilleri arasında yer alacaktır. Kozlu tarihinde bu kadar önemli projelerde yer alan sahil projemiz tam hızıyla devam ediyor. Yakın bir zaman içinde tamamlanacak olan sahilimiz için çok güzel bir açılış programı düzenlemeyi düşünüyoruz. Kozlu&[#]8217;nun değişimi adına Kozlu Sahil Projemiz çok önem arz ediyor. Kozlu&[#]8217;da vatandaşlarımızın gönül rahatlıyla gezip dolaşabileceği bir mekan yapmaya çalıştık. Karadeniz&[#]8217;in en iyi sahiline sahip olacağımıza eminim. Kozlu´ya sahilimizi görmeye gelenlerin akınına uğrayacak. Kozlu´nun tarihini yeniden yazıyoruz. Tüm vatandaşlarımızı Kozlu sahil projesini görmeye davet ediyorum" diyerek konuştu.
Kış ayının gelmesina rağmen çalışmalarına aralık vermeden devam eden Kozlu Belediyesi park, korkuluk ve alt yapı çalışmalarına devam ediyor.
Editör: Pusula Gazetesi