Kdz. Ereğli ilçesinde amatör futbol liginde mücadele eden Karadenizspor&[#]8217;un Kulüp Başkanı İsmail Şentürk, As Başkanı Tevfik Mısırlı, Basın Sözcüsü Murat Yağmuroğlu, Genel Kaptanı Ahmet Sarı ve Bölge Temsilcisi İhsan Yazıcıoğlu birlikte yaptıkları ziyarette şeker hastalığından tedavi gören ve iki bacağını kaybeden Sabih Piroğlu&[#]8217;na ve hastanede tedavi gören birçok kişiye ziyaret gerçekleştirdi.
Kulüp Başkanı Şentürk ziyarette yaptığı açıklamada, Karadenizspor&[#]8217;un bundan sonra sosyal faaliyetlerinde bu tür anlamlı ziyaretler yapacağını belirtti. Şentürk, &[#]8220;Takımımız geçen hafta sonu lider Kdz. Ereğli Belediyespor&[#]8217;u 2-1 yenmeyi başardı. Bizde yönetim kurulu olarak galibiyet sevincini başka yerlerde kutlamak yerine hasta ziyareti yaparak geçiştirmeye karar aldık. Şeker hastalığından dolayı iki bacağını kaybetmiş vatandaş Piroğlu&[#]8217;nu ziyaret edip, maddi ve manevi anlamda desteğimizi verdik. Bunun yanında rahatsızlığından dolayı tedavi gören hastalarımıza moral amaçlı ziyaretlerimiz yaptık. Karadenizspor&[#]8217;un sadece futbolla anılmaması için bundan sonra sosyal aktivelerimizi sürdüreceğiz&[#]8221; dedi.
Kulüp yönetimi, lider Kdz. Ereğli Belediyespor&[#]8217;a karşı alınan galibiyet sonrası futbolcularına verdiği galibiyet primi sözlerini de yerine getirerek Filyos Ateşspor maçı hazırlığı öncesinde 500 TL dağıttı.
Editör: Pusula Gazetesi