Çaycuma Ak Parti İlçe Başkanı Ahmet Çolakoğlu, milletvekili aday adaylığı için görevinden istifa etti. İstifası basın toplantısı ile duyuran Çolakoğlu&[#]8217;na belediye başkanları, il ve ilçe yönetimi ile il genel meclis üyleri de destek verdi.


Partinin kuruluşundan itibaren üye olduğunu belirten Çolakoğlu; &[#]8220; Birim başkanlığı görevinden sonra 2007 yılında ile başkanı seçildim. O günden bu yana parti içinde yüzümüz ak bir şekilde görevimizi devem ettirdik. Teşkilattaki tüm birimlerimizle yaptığımız istişareler sonucunda Çaycuma&[#]8217;nın bir milletvekiline ihtiyacı olduğunu gördük. İnanıyoruz ki 2011 İlçemizde Ak Parti&[#]8217;nin yılı olacak. Genel Merkezimizin Çaycuma&[#]8217;ya hak ettiği yeri vereceğini hissederek Zonguldak milletvekili aday adaylığı için ilçe başkanlığı görevimden istifa ediyorum. Bu yolda tüm teşkilatımız birlik beraberlik içinde devam edecek. İlçemizin bir milletvekili çıkarması için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Sonuna kadar Ak Parrtiliyiz. Bundan önce partimizde görev yapmış arkadaşlarımızı da bu çalışmaya dahil edeceğiz&[#]8221;diye konuştu.


İlçe Başkanlığı görevine ise bölge koordinatörü milletvekillerinin atama yapacağını belirten Çolakoğlu, bu sürece kadar ilçe başkanlığına yönetim kurulu üyesi Siyasi İşler Başkanı Cihan Gülşen&[#]8217;in vekalet edeceğini söyledi.

Editör: Pusula Gazetesi