Bartın Pusula&8217;nın başarılı personellerinden biri olan Gökhan Bayar dün gazetedeki çalışmalarının yanı sıra önemli bir görev daha yaptı. Hayatını Mediha Eren ile birleştiren arkadaşı Erdinç Karaman&8217;ın nikahında şahitlik yapan Gökhan Bayar, genç çiftin yuva kurmasına imzasıyla katkıda bulundu.



Bir yastıkta kocayın



Bartın Belediyesi Evlendirme Memuru Sevilay Varilci tarafından kıyılan nikahta şahitlik yaparken heyecanlı anlar yaşayan Gökhan Bayar, böyle bir görevi üstlenmekten mutluluk duyduğunu belirtirken, genç çifte ömür boyu mutluluklar diledi. Bekar olan ve henüz evlilik heyecanı yaşamayan Gökhan Bayar damadın şahidi olurken, gelinin şahitlik görevini de Kurtuluş Fındık üstlendi.



Okulda memurluk yapıyor



Belediye Sosyal Tesisleri&8217;nde sade bir törende gerçekleşen nikahta damadın babası Hilmi ve annesi Aysel Karaman ile gelinin babası Muammer ile annesi Münire Eren&8217;de çocuklarını evlendirmenin mutluluğunu yaşadı. Zonguldak Karaelmas Üniversitesi Çaycuma Meslek Yüksekokulu&8217;nda memur olarak çalışan damat Erdinç Karaman ile memur adayı olarak atama bekleyen gelin Mediha Eren&8217;in mutluluğu da görülmeye değerdi. Çocuklarının mürüvvetini görmenin heyecanı içindeki aileler nikahın sonunda gelin, damat ve şahitlerle birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.


Editör: Pusula Gazetesi