AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, İstanbul&8217;da faaliyet gösteren Bartın Derneklerini ziyaret ederek, derneklerin yönetim kurulu üyeleri ve derneğe üye vatandaşlarla karşılıklı görüş alışverişinde bulundu. İlk ziyaretini Gaziosmanpaşa&8217;da faaliyet gösteren İstanbul&8217;da Yaşayan Bartınlılar Derneği&8217;ne (İBYAD) gerçekleştiren Milletvekili Tunç, önce burada Dernek Başkanı Şükrü Yavuzarslan, dernek yönetim kurulu üyeleri ve Bartınlı hemşehrileriyle bir süre sohbet etti. Ziyaretinde konuşan Milletvekili Tunç, birlik ve beraberliğin önemine dikkat çekti.



Sorun ve talepleri dinledi



Daha sonra İstanbul Anadolu yakasına geçerek önce Ataşehir&8217;de faaliyet gösteren Bartın ve İlçeleri Yardımlaşma Derneği&8217;ni (BİYAD) ziyaret eden Milletvekili Tunç, burada da dernek başkanı Nevzat Balta ve dernek üyesi hemşehrileriyle karşılıklı görüş alışverişinde bulundu. Milletvekili Tunç, son olarak Bartın Uluslular Derneği&8217;ni ziyaret etti. Ziyaretinde Dernek Başkanı Rıdvan Maden, Dernek Başkan Yardımcısı Osman Öztürk ve dernek üyeleri ile sohbet eden Milletvekili Tunç, sıkıntı ve talepleri de dinledi. Ziyaretler samimi bir ortamda gerçekleşti.



Çalışmalar devam etmeli



Tunç, ziyaretinde dernek yöneticilerine mecliste yaptığı çalışmalarla Bartın&8217;da gerçekleştirdiği hizmetler hakkında bilgiler de verdi. Dernekleri ziyaretleri sırasında ilgiyle karşılanan Milletvekili Tunç, dernek çatısı altında yapılan faaliyetlerin sürdürülmesini ve Bartınlıların gurbette birbirine destek olmaya devam etmelerini istedi. İstanbul&8217;da faaliyet gösteren üç derneğin başkan ve yöneticileri de ziyareti nedeniyle Milletvekili Tunç&8217;a teşekkür ederek, çalışmalarında başarılarının devamını diledi.

Editör: Pusula Gazetesi