Bartın Aktif işadamları Derneği (BAKİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Birol Dikyurt, Bartın Üniversitesi Rektörü Profesör Doktor Ramazan Kaplan&8217;ı makamında ziyaret etti. Derneğin Başkan Yardımcısı Aydemir Toksöz, üyeler Aynur Yıldırım, Naci Ünal, Sabri Karaman, Salih Günay, İsmail Çelik, Mehmet Çelikkaya, Sefai Cesur ve Genel Sekreter Hasan Önder&8217;in hazır bulunduğu ziyarette konuşan Başkan Dikyurt, hem BAKİAD&8217;ın hem de Üniversitenin her türlü projede birlikte hareket etmesi gerektiğini söyledi.



Faydalı her çalışmayı destekleyeceğiz


Dikyurt, üniversitenin ´Yılın En İyi Stratejik Yönetim Sergileyen Üniversitesi´ ödülünü almasından dolayı mutlu olduklarını kaydetti. BAKİAD Yönetimi&8217;ne gerçekleştirdikleri ziyaretten dolayı teşekkür eden Rektör Ramazan Kaplan ise, meslek odaları ve Üniversite arasında kurdukları köprünün işlemeye devam ettiğini, odaların ve sivil toplum kuruluşlarının yaptığı her faydalı çalışmayı desteklemeyi sürdüreceklerini ifade etti. Rektör Kaplan ayrıca BAKİAD tarafından yapılacak olan bilimsel ya da proje çalışmalarında kendilerine destek vereceklerini de kaydetti.


Bir kutlama da Başkan Akın&8217;dan


Belediye Başkanı Cemal Akın da Rektör Kaplan&8217;ı ziyaret ederek Üniversite&8217;nin ödül sevincini paylaştı. Başkan Akın, Eğitim ve Yönetimde Politika Analizleri ve Stratejik Araştırma Derneği&8217;nin verdiği ödülü alan Profesör Doktor Ramazan Kaplan&8217;a dün kutlama ziyaretinde bulundu. Ankara&8217;da düzenlenen törenle verilen ödülün kendilerini sevindirdiğini belirten Başkan Akın ziyarette yaptığı konuşmada üniversitenin başarılı çalışmalar yapmasından memnun olduklarını ve gurur duyduklarını ifade etti. Başkan Akın ayrıca Rektör Ramazan Kaplan&8217;a çalışmalarında başarılarının devamını diledi.

Editör: Pusula Gazetesi