Zonguldak Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı Muharrem Coşkun, Zonguldak&[#]8217;ın önümüzdeki günlerde Ankara Et Balık Kurumundan yararlanacağını belirterek, Zonguldaklı kasapların Adapazarı Et Balık Kurumunun etini beğenmediklerini ifade etti.


Hedeflerinin 18 Liradan kıymayı 20 liradan da kuşbaşı eti satmak olduğunu belirten Başkan Coşkun, Pusula&[#]8217;ya yaptığı değerlendirmede şunları söyledi:


&[#]8220;Et Balık Kurumundan et alınması konusunda Zonguldak&[#]8217;taki kasap arkadaşlarımızdan yoğun talep oldu. Etin Adapazarı yada Ankara&[#]8217;dan alınması yönünde görüşler vardı. Fakat kasap arkadaşlarımız Adapazarı&[#]8217;ndaki Et Balık Kurumunun etini beğenmediler. Eti çok yağlı buldular. Seçme şanlarının da olmadığını söylemişler. O nedenle buradan birkaç arkadaşımız Ankara&[#]8217;ya gidecek ve ete bakacaklar. Ankara&[#]8217;da eti seçme şansları var. Bizim hedefimiz Zonguldak&[#]8217;ta 18 liradan kıymayı 20 liradan da kuşbaşını satmak. Önümüzdeki günlerde kasap arkadaşlarımız Ankara Et Balık Kurumundan aldıkları eti Zonguldaklı vatandaşların hizmetine sunacaklar.&[#]8221;

Editör: Pusula Gazetesi