Eğitim ve Yönetimde Politika Analizleri ve Stratejik Araştırmaları Derneği (EYPASAD) tarafından &8216;Yılın En İyi Stratejik Yönetim ve Uygulama Yapan Kurumları&8217; arasında gösterilen ve önceki gün Ankara Rixos Otel´de düzenlenen törenle ödül alan Bartın Üniversitesi&8217;nin elde ettiği başarı Bartın için gurur vesilesi oldu. Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç ve İl Özel İdare Genel Sekreteri İbrahim Kayış, üniversiteler ve eğitim kurumları arasında birinci seçilen Bartın Üniversitesi&8217;nin kazandığı ödülün sevincini törenin yapıldığı salonda yaşadı. Tunç ve Kayış, Bartın Üniversitesi&8217;nin en stratejik üniversite seçilmesinden büyük mutluluk duyduklarını söyledi.



Tunç ve Kayış salonda tebrik etti



Törende hazır bulunan Tunç ve Kayış, Rektör Ramazan Kaplan ve beraberindeki akademik personeli tebrik ederek üniversitenin sevincini paylaştı. Üniversite&8217;nin sevinci de dün yapılan açıklamaya yansıdı. Açıklamada ödül töreni ile ilgili ayrıntılı bilgiler verildi. Açıklamada Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Azize Toper Kaygın, Prof. Dr. Mete Gündoğan, akademik ve idari birim yöneticilerinin de katıldığı törende Bartın Üniversitesinin ödülünü Yarışma Yürütme Kurulu Üyesi Prof. Dr. Necati Örmeci&8217;den alan Rektör Ramazan Kaplan&8217;ın konuşmasında, &8220;Biz 2008 yılında kurulan 9 devlet üniversitesinden biriyiz. Bu 2 yılda gerçekten güzel işler yaptığımızı ifade edebilirim. Bunu Üniversitem adına hem de ülkem adına iftiharla söyleyebilirim&8221; dediği belirtildi.



Başarılarımızın görülmesi sevindirici



Rektör Prof. Dr. Ramazan Kaplan&8217;ın, &8220;Aldığımız bu ödül daha henüz işin başında olduğumuzu asla unutturmayacaktır. Ama marifet iltifata tabidir. Başarılarımızın görülmesi gerçekten bizleri sevindiriyor. Geleceğe daha emin adımlarla yürümemiz noktasında bize güç veriyor. Bu ödülü Üniversitem adına Rektör Yardımcılarımdan başlayarak öğrencilerime kadar her kademede görev yapan bütün çalışanlarımız adına alıyorum&8221; ifadesini kullandığı kaydedildi. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek&8217;in birincilik ödülü aldığı törende Bartın Üniversitesi Rektör Yardımcısı Azize Toper Kaygın Bursa İl Özel İdaresine ikincilik ödülünü, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mete Gündoğan ise Güngören Belediye Başkanına ikincilik ödülünü takdim etti. Önceki gün yapılan ödül töreni gazetemizin dünkü sayısına &8216;Üniversitemiz ödül aldı&8217; başlığıyla manşet olmuştu.

Editör: Pusula Gazetesi