Çaycuma Belediye Başkanı Mithat Gülşen, elektrik şebekesinin yer altına alınmasının ardından başlatılan kaldırım genişletme çalışmalarını izledi.


300 metrelik Atatürk Caddesi&[#]8217;nde trafikten doğan sıkıntıların olduğunu söyleyen Gülşen; &[#]8220;Elektrik yer altı şebekemiz yer altına alındıktan sonra yaya genişletme çalışmalarımızı yapmaya karar verdik. Esnaf ve vatandaşlarımızla bu düşüncemizi paylaştık. Kaldırımları 4.80 cm olarak genişlettik. Aralarına indirme, boşaltma cepleri ile özürlülerin girebileceği bölümler yaptık. Yağmur, çamur demeden çalışmalarımız devam ediyor. Halkımızın takdirini kazandığımıza inanıyorum.


İlçemizde elektrik güç sıkıntısından kaynaklanan sorunlar vardı. Daha kalın hatlar çekilerek enerji nakil hatları güçlenecek&[#]8221; dedi.


Gülşen ayrıca İstasyon Mahallesi&[#]8217;ndeki ara sokaklara parke döşeyerek, geç kalmış bir hizmeti gerçekleştirdiklerini söyledi.


İkinci köprüde son aşamaya gelindi

Çaycuma Belediye Başkanı Mithat Gülşen İstasyon Mahallesi ile çarşı merkezini birbirine bağlayan ikinci köprünün yapımının son aşamaya gelindiğini söyleyerek; &[#]8220;Seçimlerden önce köprüyü bitirmeyi hedefliyoruz&[#]8221; dedi.


Belediye Başkanı Gülşen; &[#]8220;Çaycuma&[#]8217;nın iki yakasını birbirine bağlayacak ikinci köprü çok önemli projelerimizden bir tanesidir. 254 metre uzunluğundaki köprüde 11 metre araç trafiği ile 3,5 metre yaya trafiğine uygunluğu vardır. Kış ayında yoğun bir çalışma içine giren müteahhit firmaya da çok teşekkür ediyorum. Köprü bitince şu an kullanılan eski köprüde bakıma alınacak. Eğer başkan olarak bu makamlarda kalırsak köprüye çok güzel bir ışıklandırma sistemi yapmayı düşünüyoruz&[#]8221; dedi.


Editör: Pusula Gazetesi