Vatani görevini yapmak üzere Çaycuma&[#]8217;dan ayrılacak olan Kaymakam Hasan Yaman&[#]8217;a Çaycuma Belediyesi&[#]8217;nin organizasyonu ile Kent Ormanı&[#]8217;nda veda amacıyla piknik düzenlendi.


Pikniğe Belediye Başkanı Mithat Gülşen, Başsavcı Erkan Karadağ, İlçe Emniyet Müdürü Timur Özgen, İlçe Milli Eğitim Müdür Dursun Şen, İlçe Müftüsü Hüseyin Demirtaş, İlçe Tarım Müdürü Özgür Ulubaş, TSO Başkanı Rıfat Sarsık, Esnaf Odası Başkanı Hayri Kandemir, Şoförler Odası Başkanı Barbaros Uçar, AKP İlçe Başkanı Ahmet Çolakoğlu, CHP İlçe Başkanı Şeref Köktürk, DSP İlçe Başkanı Ersin Dilek, MHP İlçe Başkanı Önder Alkan, SP İlçe Başkanı Seyfettin Aydemir, ZONHAV Müdür Hasan Özşahin, belde belediye başkanları, belediye meclis ve il genel meclis üyeleri ile daire amirleri katıldı.


Kaymakam Yaman&[#]8217;ı birlik ve beraberlik içinde askere uğurladıkları için mutlu olduklarını belirten Çaycuma Belediye Başkanı Mithat Gülşen; &[#]8220;İlçemizde görev yapan tüm sivil toplum kuruluşları, siyasi partiler ve daire amirleri ile birlikte Sayın Kaymakamımızı vatani görevini yapmak üzere uğurlayacağız. İlçemize yapmış olduğu katkılardan dolayı kendisine teşekkür ediyor, askeri görevinde üstün başarılar diliyorum. İnşallah beş altı ay gibi kısa bir sürede ilçemize tekrar dönecektir. Ayrıca katılımlarından ötürü tüm kurum temsilcilerine teşekkür ediyorum&[#]8221; diye konuştu.


Yaklaşık 16 aydır ilçede görev yaptığını belirten Kaymakam Hasan Yaman ise; &[#]8220;Bu süre zarfında Çaycumalıların ve çalışma arkadaşlarımın çok ilgisini gördüm. Yemeği düzenleyen Belediyemiz ile, zaman ayırıp katılanlara nezaketlerinden ötürü teşekkür ediyorum. İnşallah kısa bir süre sonra aranızda olacağım&[#]8221; diyerek helallik istedi.

Editör: Pusula Gazetesi